linkinmetin Oluşturma zamanı: 12 Ocak, 2015 Oluşturma zamanı: 12 Ocak, 2015 uzun pütürünü kullan diye tavsiye ettiler.nasıl bir lastikdir. 2-3 gün kullandım ama pek karşı tarafın oyununu bozdum mu bende anlamadım
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2015 Güzel pütürdür. Servis yemezsin, açarsın, masa içi doluya yakın top gönderirsin, arada şut atarsın. Evvela bunları ben yaparsam oluyor :) Sen rakibini bozabildin mi bozamadın mı bilemem
linkinmetin Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2015 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Ocak, 2015 Güzel pütürdür. Servis yemezsin, açarsın, masa içi doluya yakın top gönderirsin, arada şut atarsın. Evvela bunları ben yaparsam oluyor :) Sen rakibini bozabildin mi bozamadın mı bilemem bozamadım hocam bozamadım :) 1
experience Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2015 Rakibi bozmaktansa kendi oyununuzu geliştirseniz daha iyi :) 2
weltgericht Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 28 Şubat, 2015 Rakibi bozmaktansa kendi oyununuzu geliştirseniz daha iyi :) Kişisel mesaj atamıyorum size, varsa bir irtibat numarası alabilir miyim?
Recommended Posts