Blueofnight Oluşturma zamanı: 12 Ocak, 2015 Oluşturma zamanı: 12 Ocak, 2015 Seti 11-0 kazanmak masa tenisi etik kurallarına aykırı mı? 2013 yılında Almanya açık turnuvası final maçı 4. set setler 2-1... Fan Zhendong'un yıldızının en çok parladığı dönem..! 4. sette durum 10-0 olunca, sanki rakibine sayıyı veriyor, sonrada rakibi Dimitrij, itibarı iade yapıp, seti veriyor..! Ancak videoda izlerken sayıda problem varmış gibi... Anlayabilen ya da anlatabilecek varsa lütfen ............ http://www.youtube.com/watch?v=4yABBEPAW9o#t=1924
linkinmetin Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2015 çoluk çocuğun yada yeni başlayan birinin 11-0 yenmesi normal ama bunu spor mantığıyla düşünen birinin 11-0 yenmesi bence etik bir durum değil.
moktav Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Ocak, 2015 Centilmenlik gereği birçok sporcu 10-0 iken rakibine 1 sayı verebiliyor. Bunun örneğine çeşitli maç videolarında rastlayabilirsiniz. Ben aksi durumla hemen hemen hiç karşılaşmadım. Genelde oyuncular bu durumda 1 sayı veriyorlar ve bu sayıyı alan oyuncu da zaten hemen diğer sayıyı yeni seti veriyor. Ancak karşılaştığım bir kaç amatör maçta durum 10-2 iken, seti alabilen oyuncular gördüm. Bir sayı verilebilir ama 2 sayı asla verilmemeli...
SonerEmre Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 27 Ocak, 2015 moktav geçen seni benim gözümün önünde 10-0 dan maç cevirildi 10-12 :)
ibrahimfidan Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 31 Ocak, 2015 centilmen olmak iyidir :=)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap