cinooo Oluşturma zamanı: 29 Aralık, 2014 Oluşturma zamanı: 29 Aralık, 2014 Arkadaslar site hakkinda daha oncede biseyler acilmis ama yarim kalmis tam bilgi verirmisiniz guvenilirmi vergi meselesi ne hangi konularda vergi odenir niye odenir niye odenmez kredi karti taksit varmi yokmu pesin mi alacaz tam bilgi verirseniz sevinirim ....
Pesymace Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 Site güvenilir nerdeyse 10 kere alışveriş yapmışımdır sorun olmadı.Taksit yok tabikide peşin almak zorundasın.Vergi olayını tam bilmiyorum ama ben 50-60 dolar civarı siparişler verdim hep hiç vergi gelmedi. Sonuçta elektronik ürün değil bunlar.
karpatlar Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 Arkadaslar site hakkinda daha oncede biseyler acilmis ama yarim kalmis Yeni başlık açınca şükürler olsun dağınıklık giderildi galiba :) 2
cinooo Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 aslında çok sayıllmaz daha oturmayan bir sürü şey var
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Aralık, 2014 aslında çok sayıllmaz daha oturmayan bir sürü şey var nedir?
cinooo Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Kac gunde geldigi vergi meselesi kargo oarasi nasil alinacag i akliniza ne gelurse
Onur Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 butun sorularınızın cevabı arama butonunda var. aklımıza ne gelirse gibi bir soruyu sordugunuz icin de ayrıca tebrik ediyorum. 2
karpatlar Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Açılmış bir başlık varken şurası eksik, burası eksik ,fakat , ancak kelimeleri ile başlayan yeni başlık açma arzusu işte.Açılmış olan başlıkta sorunuzu sorarsanız güzel cevaplar alacağınızdan eminim. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 31 Aralık, 2014 Kac gunde geldigi vergi meselesi kargo oarasi nasil alinacag i akliniza ne gelurse 1-Bunların hepsi cvp landı 2-Aklına gelen her soruyu soracak olursan ve olursam burası çöplüğe döner 3-Cevaplanmayan sorulara açığız ama cevabı varken soru sorarken 1 daha düşünelim 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap