ErdemKemiksiz Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2014 Oluşturma zamanı: 23 Aralık, 2014 Donic acuda s1 turbo ile bluefire m1 turbo ve bluefire m2 kiyaslsmasi yapabilecek biri var mi? Ama lutfen lastikleri deneyenler yorum yazarsa iyi olur. Aciklamalari Ben de okuyorum. Tahta to mobile spirit ve alc kullaniyorum. Her ikisinde nasil etki verdigi hususunda destek rica ediyorum
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Aralık, 2014 Donic acuda s1 turbo Bluefire e göre daha yumuşak top lastiğe gömülüyor. Bluefire m1 Bluefire m2 ye göre daha sert daha hızlı bu karşılık m2 daha kontrollü, m3 daha da kontrollü bir lastiktir. Lastiğin cinsini belirledikten sonra sünger kalınlıkları ile de ince ayarlar yapılmalıdır.
59serhat Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2015 Hocam yani bluefire serisi tenergy serisine iyi bir muadil diyebilir miyiz?
linkinmetin Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2015 Hocam yani bluefire serisi tenergy serisine iyi bir muadil diyebilir miyiz? omega 5 pro muadil deniliyor hocam ama tenergy gibi değil tabi
J.O.W Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2015 Omega V biraz daha yumuşak süngerli ama kontrolü 9,5 numara :) spinlerde isabet oranım yüzde yüzelli artmıştı.
sugar23 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Mart, 2015 omega 5 pro muadil deniliyor hocam ama tenergy gibi değil tabi omega 5 pro o seviyede değil
J.O.W Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2015 bence tenergy çok büyütüyosunuz. Tabi bu oyun tarzına hareketleri yapma şekline göre de değişiyo. Ben Omega kadar begenmedim mesela tenergy
sugar23 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2015 bence tenergy çok büyütüyosunuz. Tabi bu oyun tarzına hareketleri yapma şekline göre de değişiyo. Ben Omega kadar begenmedim mesela tenergy Herkesin zevki farkli,ben tabi sert lastikleri pek sevmiyorum o yuzden 64fx denedim ama aurus sound daha iyi geldi bana. Sert sevmiyorum ama denedim tenergy 64 ve 05 i. Ikiside cok iyi lastik baya bi topu tutuyolar ama omega v pro nun topu pek tuttugunu soyleyemeyecegim. Yuzeyi mat lastikleri sevmiyorum belkide psikolojiktir
J.O.W Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 21 Mart, 2015 evet tenergy oldukça spinli ama iki lastiğin yapısı çok farklı. FX kullanıyorsanız omega V i beğenmeniz gerekir diye düşünüyorum. Top süngerden gidiyor daha çok. spini bu şekilde üretiyor. Bi de dediğiniz gibi tarz meselesi. Ben sert süngere alıştım yumuşak süngerle topu hep fileye takıyorum. O yüzden Omega 4 Pro ya geri döndüm zaten.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap