Serhat Köksal Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2014 Oluşturma zamanı: 19 Aralık, 2014 Herkese Merhaba, Yaptığım top toplayıcının videosunu aşağıda izleyebilirsiniz. Malzemeler: 5 adet havlu kağıt rulosu 1 adet paket lastiği biraz yapıştırıcı bant Yapım süresi 5-10 dakika (not: Fikir benim değil, internetten benzerlerini bulabilirsiniz. Ben yapılabilirliğini göstermek için videoyu çektim) kolay gelsin 2
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Aralık, 2014 Ben 50 lik plastik su borusu alıp paket lastiği taktığınız yere 3,5 cm aralık açıklık bırakarak yuvarlak külot lastiği takıyorum. Güzel ve dayanıklı oluyor. 1
linkinmetin Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2014 hocam bunla top toplaması daha meşakkatli iş :) 1
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Aralık, 2014 Benim yaptığım borudan bahsediyorsanız devamlı kullanıyoruz. Yere eğilip kalkma derdi de yok. Benim sporcularımda çok memnunlar. 1
gagi Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2015 fırat pen boru alın kaliteden şaşmayın :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap