AyhanElkut Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2006 Oluşturma zamanı: 19 Temmuz, 2006 Uzun bir süredir masa Tenisi oynuyorum, Çorluda oynayabileceğim partner arıyorum..! :B:
Istanbullu Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Ağustos, 2006 Uzun bir süredir masa Tenisi oynuyorum, Çorluda oynayabileceğim partner arıyorum..! :B: lüleburgaza gelisen oynayabiliriz ...
Guest eniyi_spor_MT Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 1 Eylül, 2006 merhaba ben corluda degılım ama kırklarelındeyız ve yogun sekılde hergun 2 ıle 4 saat arası antrenman yapıyoruz nezaman ıstersenız beklerız ılgılenırsenız cevap yazın bız corluda turnuva olunca arada bır gelıyoruz. selamlar
Istanbullu Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2006 merhaba ben corluda degılım ama kırklarelındeyız ve yogun sekılde hergun 2 ıle 4 saat arası antrenman yapıyoruz nezaman ıstersenız beklerız ılgılenırsenız cevap yazın bız corluda turnuva olunca arada bır gelıyoruz. selamlar fehmiyi tanıyormusun kırklareliden.? bende 8 sene yaşadım kırklarelinde iyi yerdir :)
Misafir Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2006 Gönderim Zamanı: 2 Eylül, 2006 ben kırklarelinde oynuyorum.ama babamın tayini çorluya çıkabilir.sen hangi okula gidiyorsun.o zaman bi goruselim.belki olabilir
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap