Tolga D. Oluşturma zamanı: 10 Aralık, 2014 Oluşturma zamanı: 10 Aralık, 2014 Arkadaşlar joo se hyuk tahta ve Butterfly Tackiness Chop 2 ile oynuyorum. Tahtadan genel olarak memnunum ancak bana biraz büyük (kürek gibi) geldiği için raketi çevirmekte ve backhand spinlerde zorlanıyorum. Bu tahta ile benzer özellikte ancak kafa yapısı daha küçük bir defans tahtası önerebilir misiniz?
The Engineer Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Klasik defans tahtaları gerçekten büyük olur. Joo se hyuk bir modern defans tahtası olmasına rağmen size büyük geliyse all all+ tahtalara bakabilirsiniz. Onlar biraz daha compact olur.
Tolga D. Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Teşekkür ederim, ben daha küçük bir defans tahtası hayal etmiştim ancak anladığım kadarıyla çoğu bu şekilde.
Ersun Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Teşekkür ederim, ben daha küçük bir defans tahtası hayal etmiştim ancak anladığım kadarıyla çoğu bu şekilde. Tolga hocam,yarın salonda görüşelim...
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Aralık, 2014 Joo ya sertlik yönünden benzeyen ve kafası küçük olarak Dr. nober gıladyatör var. Biraz daha yumuşağı Dr. nober kunfu var. Her iki tahtada bh ve fh geçişleri çok rahat.
Tolga D. Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Aralık, 2014 Ersun hocam ilk işim size uğramak :-) Bilal bey, öneriniz için teşekkür ederim. Bahsettiğiniz tahtaları inceleyeceğim. Saygılarımla..
Recommended Posts