Taner Dere Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2014 Oluşturma zamanı: 2 Aralık, 2014 Formumuzun full forhand topspin üyesi Hamza arkadaşımızın oğlu (muhtemelen off+) dünya gelmiş. Sağlıklı güzel uzun bir ömür dileğiyle tebrikler. 7
Hamza Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2014 Formumuzun full forhand topspin üyesi Hamza arkadaşımızın oğlu (muhtemelen off+) dünya gelmiş. Sağlıklı güzel uzun bir ömür dileğiyle tebrikler. Çok teşekkür ederim abi güzel dileklerin için
karpatlar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Allah analı babalı büyütsün.Tebrikler. 1
Onur Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Dayt ? hey massallah oglan gelmis hayırlı olsun. allah analı babalı buyutsun. saglıklı sıhhatli olsun. dileklerinin kısaltılmıs hali :P 1
Hamza Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 hey massallah oglan gelmis hayırlı olsun. allah analı babalı buyutsun. saglıklı sıhhatli olsun. dileklerinin kısaltılmıs hali :P :) kısaltma konusunda nutkum tutuldu yazacak bişey bulamadım Teşekkür ederim hoş dilekler için.
Hamza Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Tarifi mümkün olmayan bu güzel duyguyu benimle paylaşan abilerim - kardeşlerim; hepinize çok teşekkür ederim. İyiki varsınız...
Taner Dere Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Tarifi: uzun pütürcüler bütün intikamımı alacak evladım! masanin üstü yerine altıdan giden spinlerim, tavana çarpan kesiklerim hepsinin hesabını hepiniz verceksiniz off+ oğluma. Olabilirmi acaba :) 1
Hamza Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Aralık, 2014 Tarifi: uzun pütürcüler bütün intikamımı alacak evladım! masanin üstü yerine altıdan giden spinlerim, tavana çarpan kesiklerim hepsinin hesabını hepiniz verceksiniz off+ oğluma. Olabilirmi acaba :) Olabilirr, savulun pütürcüler
Saadettin Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2014 Senin ve eşinin adına çok sevindim.. Allah analı babalı büyütmeyi, önce sizler sonra bizler için hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2014 Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.Gözünüz aydın. Allah sizlere bağışlasın. 1
Hamza Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Aralık, 2014 Senin ve eşinin adına çok sevindim..Allah analı babalı büyütmeyi, önce sizler sonra bizler için hayırlı bir evlat olmayı nasip etsin.. Allah analı babalı sağlıklı büyütsün.Gözünüz aydın. Allah sizlere bağışlasın. Aminn, teşekkür ederim
safa51 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Aralık, 2014 Allah analı büyütsün hamza abi.:) dayt :) onur abi gece gece iyi güldüm 1
gagi Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 10 Şubat, 2015 hamza beyi tanımıyorum ama bemde tebrik ederim .ALLAH analı babalı büyütsün 1
Hamza Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2015 Amin teşekkür ederim, belki bir gün tanışırız
mehmetarda Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2015 Tebrik ederim HAmza. Sağlıklı bir ömrü olur inşallah. Adem hoca. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap