CrazyCat Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2014 Oluşturma zamanı: 26 Ekim, 2014 Adana da antrenman yapabilecek partner/partnerler arıyorum. Oynayacak yer sorunu yok. Mütevazi bir salon ve Yasaka turbo model bir masa mevcut. Amacım kendimi geliştirmek ve bahar aylarında düzenlenecek kurum içi turnuvaya hazırlanmak. Yeterince antrenman yapabilirsem Belki ihtiyarlar turnuvasına da katılabilirim. :) Yardımcı olabilecek arkadaşlar var ise buradan yada PM ile iletişime geçerse sevinirim.
atillaserbest Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2014 hafta içi 17:30 dan sonra 5 Ocak Stadyumu tribün altı salonuna gidip oradakilerle tanışabilirsiniz..
CrazyCat Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Ekim, 2014 Teşekkürler. Orayı daha önceki mesajlarınızdan okumuştum. Yoğunluktan dolayı gidemedim ama İlk fırsatta uğrayacağım. Ben Beyazevlerdeyim. Bulunduğumuz yere gelebilecek arkadaşlar olursa burada da çalışma imkanımız var.
Malp0121 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Aralık, 2014 Bende antrenman arkadaşı arıyorum karakocmustafa01@hotmail.com
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap