swan Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2014 Oluşturma zamanı: 21 Ekim, 2014 arkadaşlar fh lastiğimi aslında daha kullanırdım ama içinizden birine göndermek niyetindeyim. şu dünyaya geldim national lastik ile oynamadım diyenler için bu başlığı açtım. lastik hala tacky dir. zeytin yağı ile temizlediğiniz sürece de tacky kalacaktır. gebermeye niyeti yok... ben lkt pro xp ile antrenmanlara başlıyorum işe 0 dan başlıycam lastiği isteyenler yazsınlar sevgiler saygılar tune edip öyle vereceğim 4-5 güne o zamana kadar isteyen yazar zaten. 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 LKT Xp Pro sar gönder bir tane siyah 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Bende bir tane siyah max rakza 9 alıyım canım tuningsiz olsun :) 1
Onur Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 cin lastigi senin neyine dedim dinletemedim. tutturdu ma long olacam da ma long olacam. ama turuncu sunger lastikleri kızlar kullanıyor onu yeni fark etti heralde hehe 1
swan Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 parafinlemeye başladım ciddi olun reca ediyorum. rıdvan ve bilalin dikkati büyük ihtimalle tenergy'nin akibetindedir ancak antrenmanda güzelim lastiği haşat etmemek için çıkardım onura geri vericem "sen bu lastiği kullanamazsın" deme fırsatı doğmak üzere seni gidi tembel onur görüyo musun başına gelenleri
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Büyük kesim ise ben alabilirim. bendeki TG2 eskidi. Yanında 05 fx de gönderirsen fena olmaz hani
swan Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 violine göre kesilmiş ama şu an çekmiş durumda violine de ufak gelir yani onur masa tenisini çözdü bitirdi gitara başladı haberi olmayan kalmasın. bir sonraki forum buluşmasında japonca şarkı çalacakmış :3 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Santana olacak engelleme gelişimi 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 violine göre kesilmiş ama şu an çekmiş durumda violine de ufak gelir yani onur masa tenisini çözdü bitirdi gitara başladı haberi olmayan kalmasın. bir sonraki forum buluşmasında japonca şarkı çalacakmış :3 Gitar çalması da forehand i gibi ise yandık. Söyle ona gipsy kings den birşeyler de çalışsın sözlü yapacam 2
Hamza Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Onur bey hala çok sessiz :) ? Bu laflardan sonra bir dahaki buluşmaya gitarla mı gelir odunla mı gelir bilemem :)
Onur Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 boyle bir adam gormedim su yavruyu aldım diye bir kıskanclık bir kıskanclık bu ne arkadas efenim masa tenisini haftada bir gun oynayabildigim icin aksamları eglenecek birsey bulayım dedim ama sevgili swan beyin boyle kıskanclık yapacagını bilseydim almazdım. adam kıskanclıktan benim lastigi satısa koymus :P Söyle ona gipsy kings den birşeyler de çalışsın sözlü yapacam maalesef rıdvan bey o flemenkoyu universitede bıraktık :) rock insanı olarak (kendim de tas gibiyim) elektro calısmaya basladım pena mena ters geliyor ama toparlarım 20 30 yıla kadar sıkıntı yok. Santana olacak engelleme gelişimi santana seven bir insan degilim Onur olurum ben buyuk ihtimalle Onur bey hala çok sessiz :) ? Bu laflardan sonra bir dahaki buluşmaya gitarla mı gelir odunla mı gelir bilemem :) muzikle ugrasan insan siddete basvurmaz. siddete siddetle karsıyım. ama guresebiliriz ne de olsa ata sporu :) 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Tonton orta katmanı ne bunun Baktın çalamıyon gitarın sırtına kocaman bir tenergy takar tam saha Bh oynarsın. (Malum fh yok sende) hehehehe 4
umur Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Abi lastigr ben talibim en azindan denemis oluruz neo nasil birsey diye :) hem sonra da isteyen birine gonderebilirim
swan Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 tamam lastiği ankaraya gönderiyorum evren us nickli arkadaş da ankarada galiba oda denemek istiyor hem tanışırsınız :3 konu kapandı. hamza sen yakınsın o yüzden başka çareler buluruz senin için lastik parafinleniyo hala bi kat daha atıcam yarın ptesi sizdedir
swan Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 adres atın pm olarak umur sen ankarada değilsin galiba kusura bakma yanlış hatırlamışım
umur Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Ekim, 2014 Yok abi ne kusuru olur mu oyle sey
swan Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 arkadaşlar lastiği isteyen filan olmadı. geçen gün taktım bikaç spin çektim performansı harika. ilk kez karbon tahtaya taktım sonucu görünce oyy dedim. karşımdaki de oyy dedi neyse adresleri pm mi atıyosunuz ne yapıyosunuz organize olalım yoksa elim kaşınıyo lastiği vermekten vazgeçicem 1
Hamza Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 yine talip olan çıkmazsa ben çökerim :)
swan Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 bilale gitti hamzacım. o kadar dedik adres pm atın vs kimse oralı olmadı. eşini bulamazsınız anca 80 dolar vermeniz lazım kimsenin umrunda olmadı forumun gözü tok anlaşılan. serhat abir kullanayım diye vermişti o yüzden para ile almak isteyenlere vermedim. şimdi sıranın size gelmesini bekleyin bakalım böyle fırsatlar çıktığında gözünüzü 4 açın bidaha sefer. bak forum bonuslarla dolu. bide şu mödörötörlerden bi hayır görseydik :) 1000 puanı geçtim hala puanlarla bi bonus kazanmış değilim
Hamza Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Ama ben başta talip olmuştum (zabahın 7'sinde yazmıştımm) sen ankaraya gönderecem dedin. Neyse sağlık olsun.
swan Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 işine yarayacak bir lastik olsa lastiği baştan sana verirdim zaten hamzacım buraya ilan da açmazdım idare eder tenergy 05 var elimde siyah onu vereyim buluştuğumuzda
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Ekim, 2014 Yaff ben 1100 puanı geçmişim bonus olarak H3 geldi :) Teşekkürler Sewan 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2014 Kimin gözü kaldı lastikte :) hıımm söyleyen bakalım...10 defa dahi vurmamışken kısa topa vurayım derken köşeye takıldı ortada kocaman bir delik
Recommended Posts