enerji05 Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2014 Oluşturma zamanı: 18 Ekim, 2014 Ekipman ve Ekipman 2 başlıklı yazılar Ekipman Satanlar / Arayanlar bölümüne uygun olmadığı gibi forum üyelerini çakma (sahte) ürünlere yönlendirme yapması açısından zararlıdır. 5
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Ekipman ve Ekipman 2 başlıklı yazılar Ekipman Satanlar / Arayanlar bölümüne uygun olmadığı gibi forum üyelerini çakma (sahte) ürünlere yönlendirme yapması açısından zararlıdır. Tanju abi sana katılmaktayım. Teşekkürler duyarlılığın için. Konuları açan sayın üyemizin iyi niyetinden şüphem yok ama bahsi geçen siteden mağdur olanlar vardı sanki. Ayrıca konun yeri de bence de yanlış cevap yazma arzusu hissettim sahte olma ihtimali var iyi araştırılmalı diye ama ekipman satan ve arayanlar bölümüne malumunuz cevap yazılamıyor umarım o konuyu okuyan üyelerimiz bu konuyu da okumadan karar vermezler. 1
teach&learn Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 merhaba Sanırım bu site veya diğer internet kullanıcıları aliexpress.com dan alışveriş yapmışlar. Söz konusu sitenin aldatıcı,sahtekar olduğunu iddia ediyorsak üyelerimize duyurmamız gerekmez miydi ?.Ben o siteden masatenisi dışından birkaç hobi ürünü aldım.Hepsi de geldi. Şimdi bu siteden alışveriş yapan ve aldığı ürürünün sahte olduğunu iddia eden var ise yazsın.Bizde bilelim. Yoksa mahcup olursunuz
Hamza Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 http://www.masatenisi.org/forums/topic/17081-sahte-ekipmanlar/?hl=%2Bsahte+%2Baliexpress#entry105269 Linkte bilgi mevcut... Daha önce gündeme gelmişti; bir çok konuya site içi arama yaparak ulaşabilirsiniz. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 merhaba Sanırım bu site veya diğer internet kullanıcıları aliexpress.com dan alışveriş yapmışlar. Söz konusu sitenin aldatıcı,sahtekar olduğunu iddia ediyorsak üyelerimize duyurmamız gerekmez miydi ?.Ben o siteden masatenisi dışından birkaç hobi ürünü aldım.Hepsi de geldi. Şimdi bu siteden alışveriş yapan ve aldığı ürürünün sahte olduğunu iddia eden var ise yazsın.Bizde bilelim. Yoksa mahcup olursunuz Sn. teach&learn Hamza arkadaşımızın bahsettiği konu başlığına ek olarak, Forum üyesi olmayan bir abimiz bahsi geçen siteden ucuz diye tenergy almıştı sonrasında baktıkki aldığı 150-200 tl civarı bir paraya üzerinde eciş bücüş tenergy yazan çin lastikleriymiş meğer ;)
teach&learn Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Merhaba Peki bu siteye bildirim yapıl dımı ? Veya bu tür sahtekarlığı açıklayıp tüm camiayı uyarmak gerekmez mi ?
enerji05 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Merhaba Peki bu siteye bildirim yapıl dımı ? Veya bu tür sahtekarlığı açıklayıp tüm camiayı uyarmak gerekmez mi ? Hamza kardeşimiz linkte bilgi mevcut diyor, daha önce gündeme gelmişti diyor, uyarı yapıldı diyor, siz hala bildirim yapıldı mı diyorsunuz. Uyarmak gerekmez mi diyorsunuz. 15 $ 'a tenergy, 28 $'a zhang jike super zlc satılan bir siteden siz hiç şüphelenmeden nasıl tavsiye veriyorsunuz bilmem. 1
cagan Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Kasım, 2014 Dun aynisini ben yazacaktim. Aydin Ungan abiyi baya animsatiyor uslubu ve elestirel yaklasimi. 4
bellek Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2017 Tarih: 07.11.2014 Saat: 00:56, cagan yazdı: Dun aynisini ben yazacaktim. Aydin Ungan abiyi baya animsatiyor uslubu ve elestirel yaklasimi. Sen neredesin ki aynısını yazacaktın... Allahtan ben sitede yönetici değilim...Arada sırada foruma girip .....ce...eee.... yapanları....bırakın içeriye sokmayı...forumun kapısında bile bekletmem..
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap