mirposs Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2014 Oluşturma zamanı: 8 Ekim, 2014 Sa arkadaslar bu konu alyinda herkes nrzaman basladigi ve odulleri vs varmi yazsak? Bu arada konuyu dogru yere acmisimdir insallah buda anket sonucta :) yanlislik yaptiysan Özür dilerim..
Erol Galip Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2014 As Hg :) 6 yıldan beri oynuyorum.. 2 Kere Sarıyer Şampiyonluğu var Minikler dalinda.. Gencler Dalında İstanbul Ferdi 2.liği :) Soracağınız başka sorular varsa sorabilirsiniz .. ;)
sugar23 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2014 Seneler once sariyer ikincisi olmustuk sanirsam okulla,tabi o zamanlar oynamayi bilmiyodum pek. Eroldan iyiyim bu arada :)
swan Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Ekim, 2014 hepinizi yenerim ama bi çokomel bile kazanmışlığım yok 6
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2014 hepinizi yenerim ama bi çokomel bile kazanmışlığım yok çokomel senin kölen olsun saçlı solak kıta değiştirmene bakar :) Not: solak arkadaş beni yenemen çok idmanlıyım bu ara :) 2
swan Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Ekim, 2014 grip oldum geçsin gelicem not :belki yenerim çıt olur fileden olur hepsi kabulüm 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2014 grip oldum geçsin gelicem not :belki yenerim çıt olur fileden olur hepsi kabulüm sen gelde çokomeli de alırız icabında maçı da veririz dost :) gelirken yanına patates forehandli tonton u da almayı unutma :) 2
Erol Galip Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Seneler once sariyer ikincisi olmustuk sanirsam okulla,tabi o zamanlar oynamayi bilmiyodum pek. Eroldan iyiyim bu arada :)Hahaha Benden iyisin?? Gel salona Takımda yoktun yav bunu da mı ben söyleyeyim??
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Türkiye şampıyonalarında kazandığım kupa ve madalyalar duruyor. İstabul'da kazandıklarımın üstlerindeki yazılar silindi. İki çuvalın içine koyduk ve yatağın altına yerleştirdik. Eşim eskiciye vermiş yerine leğen ve kova almış. Arkadaşlarıma anlatıyorum. Çok gülüyorlar. Bende güzel bir anı olarak anlatıyorum. 6
cagan Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Ekim, 2014 Pinponcu olarak gecirdigim 2 yili da sayarsak hemen hemen 8 senedir masa tenisi sporunun icerisindeyim. Veteran derneklerinin duzenledigi haftalik ya da aylik turnuvalarda alinmis 20'ye yakin madalyam var. Toplayip hurdaciya versem 5 kurus vermez belki ama manevi degerleri oldukca buyuk benim icin. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 benim bir tane kupam var... Türkiye Şampiyonluğu kupası mı abi :) ???
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Ekim, 2014 Türkiye Şampiyonluğu kupası mı abi :) ??? yapma bunu rıdvancım yaaaa bak gıcık tuttu öhüü öhüüü öhüüü.. 1
Atakan2 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2015 İlçe genelinde birinci olup dört kupa, okul turnuvasındada birinci olup madalya
oguzhandemirel Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 4 Kasım, 2015 4 senedir oynuyorum ama okulda arada sırada,beden derslerinde amatör olarak
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 6 Kasım, 2015 4 sene pinpon 2 senedir masa tenisi oynuyorum profesyonellikte 3. senem 2 yıldır turkıye sampiyonasına gidiyorum uni. takımıyla kupalarımda var madalyalarımda ama prestijli degil malesef ve ciddi derece partner arıyorum iyi bi oartnere ihtiyacım var. (sinop üni) saygılar 1
bellek Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2017 Tarih: 06.11.2015 Saat: 13:13, fearlesaslan yazdı: 4 sene pinpon 2 senedir masa tenisi oynuyorum profesyonellikte 3. senem 2 yıldır turkıye sampiyonasına gidiyorum uni. takımıyla kupalarımda var madalyalarımda ama prestijli degil malesef ve ciddi derece partner arıyorum iyi bi oartnere ihtiyacım var. (sinop üni) saygılar Bizde yaş bitti....pinponculuktan öteye bir adım gidemedik....Ara sıra hevesleniyorum, salına salına masanın başına geçiyorum tamam bitti bu iş tenisçi oldum diyorum...Masa bile anlıyor benim ona nasıl yaklaştığımı...şiiiişşttt diyor...çekil önümden..sen pinponcusun.... Bu ne ya böyle...kim çıkardı bu sporu ....
Bora Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 2 dünya, 3 avrupa, 1 de olimpiyat şampiyonluğum var. 3
Levend Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 10 dakika önce, Bora yazdı: 2 dünya, 3 avrupa, 1 de olimpiyat şampiyonluğum var. Peki ne zaman başladın? 2-3 yıl oldu mu? 1
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 Bir saat önce, Bora yazdı: 2 dünya, 3 avrupa, 1 de olimpiyat şampiyonluğum var. Ya karşiim niye Dünya Kupası ve Avrupa En İyi 16'ları da yazmıyosuun 1
Bora Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2017 7 saat önce, ledo yazdı: Peki ne zaman başladın? 2-3 yıl oldu mu? yok abi 6 ay önce başladım forentten çakıyorum bekentten kesiyorum 6 saat önce, smetmusti91 yazdı: Ya karşiim niye Dünya Kupası ve Avrupa En İyi 16'ları da yazmıyosuun mütevazılık böyle bir şey 3
umuraydin Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2017 Gönderim Zamanı: 24 Temmuz, 2017 Takımımla istanbul 2. Si olduyduk
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap