Erol Galip Oluşturma zamanı: 3 Ekim, 2014 Oluşturma zamanı: 3 Ekim, 2014 Bh olarak vega europe kullanıyordum ve satmaya karar verdim.. Raketimi yenilemeyi planlıyorum ve Dhs Wang Liqin tahta almaya karar verdim ama değiştirebilirim.. Fh olarak Hurricane neo 3 , Bh de neo 3 alıcaktım ama fazla ağır olacağından çin lastikten vazgeçtim ve soft lastik almaya karar verdim.. Bh de uygun olarak kolay top açan, kesik ve spin konusunda tatmin edici lastik arıyorum Tavsiyeleriniz nelerdir?
cey Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Ekim, 2014 andro rasant önerebilirim hurricane lastiğine göre daha hafif ve yumuşak bir lastiktir
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2014 Nittaku Fastarc S-1 çok kaliteli ve uzun ömürlü bir lastik. 1 yılı aşkın süredir kullanıyorum ne küçülme ne de eskime olmadı. Oldukça spinli, yumuşak ve hafif. Tavsiye ederim. İyi bayramlar
Erol Galip Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2014 Aurus Soft düşünüyorum.. Uygun olur mu?
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Ekim, 2014 Çok yumuşak bir lastik değil aurus soft. Daha yumuşak bir lastik arıyorsanız aurus sound olabilir. Sigma 2 euro da öneririm oynadığım en güzel lastikti.
Recommended Posts