Baturalp Oluşturma zamanı: 28 Eylül, 2014 Oluşturma zamanı: 28 Eylül, 2014 Merhabalar yaklaşık bir hafta önce bir konu açmıştım 100-150 tl arası bütçem vardı şimdi bütçemi arttırdım. Sizce tahta olarak samsonov Alpha'mı almalıyım Primorac Off-'mi ? Oynayış stilim : Genelde spin ile oyunu kurarım genelde orta ile yakın arası oynarım gelen toplara karşı boş göndermem ya hızlı şekilde basarım yada olabilldiğin ce spinle atarım. Spin mi basma mı derseniz genelde basma yı tercih ediyorum. Cevaplar için şimdi den teşekkürler.
Hamza Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Primorac Çin üretimi, hem fiyat hem ağırlık bence Samsanov
Burak Yılmazer Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Hangisinin görünüşünü sevdiysen onu al bence. Zaten ikisi birbirine yakın tahtalar.
Baturalp Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Alpha biraz kücük mus sizce bu cok etkiler mi
sasha_digweed Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Eylül, 2014 Primorac ve Innerforce ALC tahta kullanıyorum. Kalite olarak abartı bir fark yok. Primorac'ın sapı daha güzel diyebilirim. Tabi elin yapısına göre değişir.
Recommended Posts