Sadi Özkan Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2014 Oluşturma zamanı: 19 Eylül, 2014 Merhaba, Beylikdüzü Kültür Merkezi masa tenisi salonunda tadilat devam ediyor. Salonda bulunan langırt ve hava hokeyi masalarının başka bir alana kaldırılması ve zeminin PVC kaplanması için Belediyenin İnternet adresi "www.beylikduzu.bel.tr/" e-başvuru üzerinden talepte bulunuyoruz.Göstereceğiniz duyarlılık için şimdiden teşekkürler. Saygılarımla, Sadi Özkan 3
karpatlar Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Eylül, 2014 Halit hocayı tanıyormuyuz.Oraya takılan Halit adında birini hatırlamıyoruz.
karpatlar Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Halit hoca acep imammıdır,öğretmenmidir yoksa antrenörmüdür :)
karpatlar Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 15 yıldan beri Beylikdüzünde ikamet ediyorum ve Kültür Merkezine gidiyorum ama oraya Halit isminde Masa Tenisi hocası geldiğini hatırlamıyorum.Hatta geçen gün bunu arkadaşlarla da konuştuk ama onlar da bilmiyor.Kendisine nasıl ulaşabiliriz.
f.aksahan Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Beylikdüzüne yeni taşındım. Antremanlarınıza katılmak isterim. Telefon numaram 05493613003.
karpatlar Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Kültür Merkezi salonu tadilatta.Tadilat bitince antrenmanlara başlarız.K.Merkezi tadilatta olduğu için hafta sonları Kıraç'taki Gençlik Merkezine gidiyoruz.Oraya gitmeye üşenirsek de Belediyenin karşısındaki çamlıkta takılıyoruz.Orada da birkaç tane açık alan Masa Tenisi masası var.Rüzgar olmayınca idare ediyor.Tavan yüksekliği sonsuza kadar,taban sertliği ise oldukça yumuşak :)
sedat33 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Eylül, 2014 Bende Beylikdüzü Belediyesine e-başvuru üzerinden isteklerimi ilettim. Bilgilerinize
karpatlar Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 kendisine sorup Özelden telefon numarasını verebilirim. Telefon numarasını hala yazmadınız.
karpatlar Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 Belediyeden böyle bir cevap geldi.Takipçisi olacağız. Sayın Cemal DURANLI, ilginiz için teşekkür ederiz. Öncelik amacımız, siz değerli vatandaşlarımızdan gelen fikir ve öneriler değerlendirilerek uygulamalarımızda yeni düzenlemeler yapmaktır. http://www.beylikduzugelecegineyuruyor.com sitesi aracılığı ile siz değerli vatandaşlarımızın görüş ve önerilerini almaktayız. İlçemizde kapalı spor salonlarının eksikliğini bizlerde sizler gibi hissetmekteyiz ve her mahalleye yapılacak açık ve kapalı spor tesisleriyle, herkesin yararlanabileceği çok amaçlı spor alanlarıyla Beylikdüzü sporun adresi yapmak başlıca projelerimiz arasında yer almaktadır. Beylikdüzü Kültür Merkezinde bulunan gençlik merkezimizin onarım aşamasında olup en yakın zamanda hizmete açılacaktır. Saygılarımızı sunar, iyi günler dileriz. Beylikdüzü Belediyesi
Hamza Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Eylül, 2014 aynı cevaptan bana da geldi Cemal abi, kopyala yapıştır göndermişler, umarım işe yarar.
Sadi Özkan Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Eylül, 2014 Banada çok az bir değişiklikle "Ad Soyad kısmı :) " cevap göndermişler.Tadilat bitim süresi 2-3 haftandan en yakın zaman olarak güncellenmiş Açılış bayramdan sonra da dini bayram mı resmi bayram mı işte orası biraz karışık :))
adnan meric Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2014 Arkadaşlar merhaba beylikduzune yakin zamanda tasindin, dolayisi ile burada cok yeniyim masa tenisi oynayacak arkadaslar ariyorum
Hamza Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Ekim, 2014 Salon hala kapalı, açıldığında buradan bilgi gecilecektir, bunun dışında pek oynayacak yer yok.
karpatlar Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2014 Tadilat bitmiş , temizlik başlamış diye söylediler.2-3 aydan beri salon kapalı olduğundan herşey toz içinde.Bilardo masaları,langırt masaları, hava hokeyi masaları temizlenip yerlerine monte edilirse masa tenisi kısmı ortaya çıkacaktır :) Temizlik işi hafta içinde herhalde biter dediler.Salon açılınca buradan öğrenebilirsiniz.
Blueofnight Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Ekim, 2014 Bugun oradaydım, en geç 10 güne kadar, faaliyete başlayacağının bilgisini aldım.
Hamza Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Ekim, 2014 hadi bakalım, o 10 gün 3-5 katına çıkmasında :)
karpatlar Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Ekim, 2014 Bilardo masalarından birinin mermeri kırıldığı için salonun açılışı biraz uzamış.Salon Salı veya Çarşamba günü hazır olacakmış.
Blueofnight Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Ekim, 2014 Kültür merkezi açılmış, hafta içi 10:00 - 19:00 saatleri arası açık olacakmış. hafta sonu saatleri ise henuz net değil. 1
karpatlar Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Hafta sonları da 10:30 - 18:00 arası açık olacakmış. Hafta sonları uygun olabilir ama hafta içi birçok kişi için pek uygun değil.
Onur Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 18:00 nedir yahu ? kahvaltı servisi falan mı var ??
karpatlar Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 5 çayı derler ya öyle bişey olmalı :)
Hamza Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Ekim, 2014 21:00'e çekselerde bi halta benzese bari.
karpatlar Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 22 Ocak, 2015 Öncelikle hoşgeldiniz.Hafta sonlarında kültür merkezine gittiniz de antrenman yapacak arkadaş mı bulamadınız :)
karpatlar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2015 Uludağ OUT , Beylikdüzü İN.Kar kalınlığı 50 cm.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap