Onur Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2014 Oluşturma zamanı: 3 Ağustos, 2014 efenim bugun bizimle antrenman yapan Hamza kardesimizin "siz terlemiyorsunuz ki ne terli t-shirt ü" dedikten sonra 3 adet t-shirt unu sırılsıklam etmesini zevkle izledim sizlerle de paylasayım didimm... 3
Hamza Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Ağustos, 2014 +1 adet de havlu. Ne antrenmandı ama, swan reyiz hala oynuyodur :) böyle 3-5 antrenman yapsam alayını tokatlarım :)) ( fazla antrenman, su kaybı kafa yaptı) 2
swan Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2014 ya hamzanın son dakikada hanım çağırıyor gitmem lazım ayağı yapmasını not düştüm kenara. giderayak 4-5 tişört daha ıslatacaktık ama kaçtı gitti. neyse güzel antrenman oldu 2
Hamza Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Ağustos, 2014 :)) kuru t-shirt kaldı da biz mi ıslatmadık efenim.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 avrupa yakasında bööle faaliyetler olması güzel. debrükler gençler :)
Hamza Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 bu hafta 4 t-shirt'e çıkardım , o değilde antrenman için birilerini arayıp soruyoruz geri dönüş bile yapılmıyor. Dokandı, Hırs yaptım :)
Rıdvan Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 hamzacım kimseyi bulamıyorsan atla gel anadolu ya :) 1
Hamza Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Ağustos, 2014 aklımda zaten gelecemm, :)) geçen sefer geri dönmek zorunda kaldık pes etmedim :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap