Hamza Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2014 Oluşturma zamanı: 22 Temmuz, 2014 Merhabalar; Masa üstü performansı oldukça iyi olan ( hız, spin ve şutlar tutarlı ) lastik tavsiyelerinizi bekliyorum. OFF tahta ile kullanılacak. (( Tenergy serisi hariç, ekonomik değil )), benim bildiğim; yanlış doğru çok emin değilim ama Omega 4 Asia. Varsa başka önerisi, fikri olan paylaşırsa sevinirim.
swan Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 hamza kardeşim madem masa üstü oynuycan ve ucuz olsun diyosun xiom musa öneririm stiga innova ultralight da güzel oyun çıkarır ama eski nesil (synergytech i çıktı o yeni nesil galiba) gerçi masa üstü oyunda lastiğin kalınlığı önemli 1.7 -1.9 arası olursa iyi olur çok spinli hızlı lastik istiyosan da yurtdışı - yurtiçi indirimleri takip et mutlaka biri değilse biri indirimdedir 1
Hamza Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Masaya yakın oynamayı seviyorum, öyle alıştım birazda. Bu durumu lehime çevirmek ve geliştirmek istiyorum. Masa üstü hızı ve spini iyi olsun yeterli, masa gerisinden çok atması bana göre değil. Ucuzdan kastım 100-150 arası, tenergylere güç yetmiyor abi. Teşekkürler...
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Bennce Rakza 9 2mm yada vega pro 2mm masaüstünde taddan yenmez. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Vega China veya Japan...Chinanın hızı ilk aldığında iyi değil ama 1 veya 2 kat bust yaparsan 10 numara iyi oluyor.. Çin lastiklerini saymıyorum onlar zaten aradığına uyuyor. 1
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2014 bana Hamza adında bi abim vega japanı önermişti 1
Hamza Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2014 Evet Safa'm doğru :) , vega Japan güzel lastik masa başı iyi. Ben bi kadame daha etkilisi vardır diye düşündüm. Fh için denemek istiyorum. Sağolsun arkadaşlar önermişler başka lastiklerde.
Onur Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Temmuz, 2014 cinden h3 al en guzeli hem cok ucuz hem cok tozlanıyor. tozlandıkca terli t-shirt ile silersin. bildigin gibi bizim terli t-shirt hizmetimiz de var musterimiz olursun nihahaha 3
Recommended Posts