Rıdvan Oluşturma zamanı: 21 Temmuz, 2014 Oluşturma zamanı: 21 Temmuz, 2014 Rusyadaki takım şampiyonasından harika görüntüler. 13
Enduro Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2014 Çok güzel, paylaşım için teşekkürler. 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Temmuz, 2014 Sayılardan çok başlık etkileyici olmuş...007 filmi ni izlemiş kardeşim... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Sayılardan çok başlık etkileyici olmuş...007 filmi ni izlemiş kardeşim... Helal kardeşim sırrı çözmüşsün
evren_us Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 filmin müziği olan "love from russia" yı söyleyen shirley bassey aynı zamanda "Frank Sinatra" dan sonra "My Way" ı EN GÜZEL söyleyen ve EN GÜZEL YORUMAYAN KADIN dır. dinleyin pişmna olmazsınız. dinlerken ürpericeksiniz, titreyeceksiniz ve damarlarınızı hissedeceksiniz. 1
Onur Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 6:45 teki sayı neymiş öyle bildigin sayı iste, benim surekli yaptıgım gibi butun toplara kosturup sen de yerlere kadar egilerek oynarsan sen de yapabilirsin ayrıca sevgili hou o maclarda dima yı patates edip gonderiyor o macı da ayrıca zevkle izlemistim :) filmin müziği olan "love from russia" yı söyleyen shirley bassey aynı zamanda "Frank Sinatra" dan sonra "My Way" ı EN GÜZEL söyleyen ve EN GÜZEL YORUMAYAN KADIN dır. dinleyin pişmna olmazsınız. dinlerken ürpericeksiniz, titreyeceksiniz ve damarlarınızı hissedeceksiniz. bence bu yorum daha iyi :)
evren_us Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 robbie wililams ta güzel söylemiştir ancak hangisnde tüyleriniz diken diken oluyor. r.williams ta görsel şov olmasına rağmen. birincisi ruhla ikincisi bedenle söylenmiş. tercih sizin :)
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Temmuz, 2014 Valla Rus Ligi de fena değil ha.. Avrupa'da Almanya'dan sonra Rusya ve Fransa ligi iyi diye biliyordum, şu videoyu görünce bilgim pekişti resmen :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap