linkinmetin Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2014 Oluşturma zamanı: 16 Temmuz, 2014 5-6 aydır idarelik bir raketle oynuyordum idarelik dediğim ( kötü bir tahta,tenergy 64(eski) ve butterfly bryce. ) ve sonunda sıfırdan yeni birr raket yaptım kendime. (stiga allround tahta,,dhs neo2 (bh) , tenergy 64 (fh) ) psikolıjik midir bilmiyorum ama raketin değişmesiyle oyunum biranda değişti. bh'den açmayı zor beceremiyordum ama daha basit geldi. uzaktan spin,kontralar falan yapmaya başladım. bunu sizlerle paylaşmak istedim. teşekkürler =)
Erol Galip Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Çin lastiğine geçmişsiniz oyununuzu eskiye gore kat kat etkiler.. Çin lastikleri hem FH de Hem BH de spini çok etkilidir.. Bu de açma hareketini çok kolay yapıp dolu servis atma imkani verir. Tenergy 64 FH için gayet basarili olmuş.. Ama daha hızlı bir tahta almanızı öneririm..
linkinmetin Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Ekim, 2014 dhs lastik'in şuan %30'u ölmüş durumda. rengi değişti hatta karşı rakibim raketin ıslak diye uyarıyor. tahtadan cok memnunum özellikle bloklarda çok iyi randıman alıyorum. yeni toplara uygun lastikleri bekliyorum dhs ile değiştirmek için. yorumunuz için teşekkürler erol galip
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap