Rıdvan Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2014 Oluşturma zamanı: 10 Temmuz, 2014 Gerginlikten raket fırlatan mı dersiniz sinirden zıp zıp zıplayan mı. Tahmin edebileceğiniz gibi genelde Maze ve chen weixing başrollerde. Not: Hiç yapmam bööle şeyler yapana da iyi gözle bakmam... 2
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2014 Maze, sinirlenince aynı ben
Onur Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 10 Temmuz, 2014 bu tarz hareketleri ben de onaylamıyorum mesela ben rakibimi medeni bir sekilde gurese davet ediyorum :) 1
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2014 ben bu tarz hareketleri normal karşılıyorum.Düşünsenize adam tam sayıya konsante olmuş daha ilk gelen servisi yiyince neye uğradığını şaşırıyor veya uzun süren ralli sırasında son anda karar verip yaptığı vuruşun yanlışlığı yüzünden sayıyı kaybedince adam kendinden geçiyor..Ben herhalukarda rakibinin gözünün içine bakmadan oyuncunun kendi iç dünyasında yaşadığı duyguları sevinç yada hüzün dışarı vurmasının gayet normal olduğunu düşünüyorum... Mesela yanlış görmediysem schlager bir sayı sonunda rakibinin gözüne baka bak tepki veriyor sanırım 3 defa balık oldu tarzı gibi bu yanlış mesela sonucunda adamın onu bilerek yapma şansı yok.dön arkanı kendi kendine söylen işte demi ama.. 2
linkinmetin Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Temmuz, 2014 olur böyle şeyler =) ama ben raketi atcak kadar zengin değilim
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Temmuz, 2014 Rıdvan alemsin nereden buluyorsun bunları hayret doğrusu.Çok güzel yakalamışsın doğrusu. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap