apeks64 Oluşturma zamanı: 25 Haziran, 2014 Oluşturma zamanı: 25 Haziran, 2014 Arkadaşlar evimin salonuna servis v.s. tekli çalışmalar için masa alıp koymayı düşünüyorum. Ekonomik ve fonksiyonel bir masa tavsiye eder misiniz?
ahmets Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Dragon diye bir markanın gold ve silver modelleri vardı, hem fiyatları uygun hem de yorumları iyiydi. Bir bakın isterseniz.
umur kartal Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2014 Ben 5-6 yıl önce drogon silver masasını kullanmıştım bir seneden uzun bir süre ve fiyatına göre çok çok iyi bir masa, spin iletimi, top sektirmesi ve kalitesi konusunda hiçbir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ben de.
apeks64 Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 26 Haziran, 2014 Ben 5-6 yıl önce drogon silver masasını kullanmıştım bir seneden uzun bir süre ve fiyatına göre çok çok iyi bir masa, spin iletimi, top sektirmesi ve kalitesi konusunda hiçbir sıkıntı yok gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim ben de.Teşekkür ederim gold ve silver arasindaki fark ne acaba bir arastirayim
moktav Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Haziran, 2014 Üst tabla yani suntanın mm olarak kalınlıkları farklıdır.
apeks64 Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Temmuz, 2014 Yani bu profesyonel bir maç yada antrenman masası olmayacak sonuçta çoğunlukla servis atma çalışmaları arada ufakliklarla tıkırdayacağız o kadar. Yani çok önemli midir sunta kalınlığı.
umur Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Temmuz, 2014 Hocam almisken kaliteli masa alin onemlidir masanin kalinligi yuzey kalitesi.stag americas oneririm benim gordugum en iyi f/p masasi
apeks64 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Hocam almisken kaliteli masa alin onemlidir masanin kalinligi yuzey kalitesi.stag americas oneririm benim gordugum en iyi f/p masasiSağolasın hocam araştıracagim
apeks64 Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 4 Temmuz, 2014 Sağolasın hocam araştıracagimHocam bu masanın fiyatı 3000 lerde beni cok aşıyor. Evin salonuna koyacağım sonuçta.
umur Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Temmuz, 2014 Bence yanlisiniz var link verebilir misiniz masa 1800 tl civari
apeks64 Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 6 Temmuz, 2014 Bence yanlisiniz var link verebilir misiniz masa 1800 tl civari http://m.gittigidiyor.com/urun/67776584
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap