Psychospin Oluşturma zamanı: 17 Haziran, 2014 Oluşturma zamanı: 17 Haziran, 2014 Arkadaşlar Bursa daki turnuvaya gelen var mı? ben inşallah Katip Çelebi Üniv. Atatürk EA Hastanesi olarak orada olacağım. lütfullah 2
Ersun Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Haziran, 2014 Arkadaşlar Bursa daki turnuvaya gelen var mı? ben inşallah Katip Çelebi Üniv. Atatürk EA Hastanesi olarak orada olacağım. lütfullah Ev sahipleri olarak, bekliyoruz sizleri Lütfullah hocam..İzmir e Selamlar..
Enduro Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Kilis 7 Aralık Üniversitesi olarak orada olacağız inş. Görüşmek üzere, selamlar...
linkinmetin Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Denizli B.B.S.K olarak geliyoruz inşallah.
Psychospin Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 valla çok sevindim. görüşmek üzere arkadaşalr
Mrtİzmir Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 valla çok sevindim. görüşmek üzere arkadaşalr bizde gelecektik ama olmadı Lütfullah hocam ya..Size başarılar sen hepsinin psikolojisini boz,mustafa abi radyasyon yaysın,gazo kanlarını alsın e fikret abide kupayı kaldırsın İnşallah...haydi bastır Atatürk araştırma hastanesi kalbimiz sizinle...
Psychospin Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 bizde gelecektik ama olmadı Lütfullah hocam ya..Size başarılar sen hepsinin psikolojisini boz,mustafa abi radyasyon yaysın,gazo kanlarını alsın e fikret abide kupayı kaldırsın İnşallah...haydi bastır Atatürk araştırma hastanesi kalbimiz sizinle... iyi olurdu gelseniz. biz de gruplardan bile çıksak yeter.
Psychospin Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Denizli B.B.S.K olarak geliyoruz inşallah. denizli den epey gelen takım varmış. bende bir denizlili olarak hemşehrilerime başarıalr dilerim
linkinmetin Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Haziran, 2014 denizli den epey gelen takım varmış. bende bir denizlili olarak hemşehrilerime başarıalr dilerim 3 takım geliyoruz abi. teşekkürler.
moktav Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2014 Kırıkkale'den MKE Pirinç Fabrikası Takımı olarak sadece takımımı gönderiyorum. Çok istememe rağmen ben gelemiyorum malesef. Ama takım orada olacak inşaallah. Herkese başarılar.
Champ Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2014 Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı olarak ceza kesmeye geliyoruz :) 4
linkinmetin Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Haziran, 2014 Malatya Vergi Dairesi Başkanlığı olarak ceza kesmeye geliyoruz :) :) faturaları keselim o zaman =) 1
errahim taskiran Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2014 İsteyen katılabiliyor mu acaba
linkinmetin Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2014 Turnuva yeri neresi arkadaşlar.
Champ Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Haziran, 2014 An itibariyle Bursa ya gelmiş bulunmaktayız.Nerde antrenman yapabiliriz, bugün ve yarın? Ersun abi nerdesiin?
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap