sasha_digweed Oluşturma zamanı: 5 Haziran, 2014 Oluşturma zamanı: 5 Haziran, 2014 Merhaba arkadaşlar, Bugün ALC tahtası alacağım. Anxak sap seçimi kafamı karıştırdı. Daha önce hiç düz sap kullanmadım. ALC'nin düz sapının şekli kare gibi tutuşu farklı yani, düz sap kullananlar yorum yapabilir mi?
Kerem Erböke Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2014 Ben ALC kullandım bir süre... flare ye alışık olduğum için rahat edemedim... ama kimiside düz sapı rahat döndürüyorum diye tercih ediyor
umur Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Haziran, 2014 Fl sapi normal fl saplara gore daha ince oluyor alc nin haberin olsun
evren_us Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 bende nittaku akustik düz var. flared yada anatomik olsaydı onları alırdım ama yoktu. düzdede sıkıntı yok bence. sıkıntı olmaz
sasha_digweed Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 10 Haziran, 2014 Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Flared saplısından aldım. Umur arkadaşımızın dediği gibi sapı biraz inceymiş.
Recommended Posts