swan Oluşturma zamanı: 2 Haziran, 2014 Oluşturma zamanı: 2 Haziran, 2014 başlık dışında yorum yapmıyorum 4
ararat1973 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 başlık dışında yorum yapmıyorum Öğrenmek amaçlı soruyorum. Mustafa beyin servisleri nizamimi? Emin olamadım ama bir tuhaflık var sanki.
swan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 hocam eğlenme amaçlı bir videodur videodaki kişi mustafa akar değildir servisler de olduğu kadardır, buradaki tt ratinging'in orjinal hali olan usatt amerikan rating final maçıdır
linkinmetin Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 tahtayla mı oynuyor o arkadaş ? bu yasak değil mi
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Yalnız ben mi yanlış görüyorum Lastik yokmu raketler de
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Ayrıca Lastiksiz adam falso veriyor spin felan çekiyor bu tahtalar hangisi ise bir kez alalım da sonra Lastiğe para verme derdinden kurtulalım :) ( Yada iş adamlar da) :)
swan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 http://www.butterflyonline.com/inventoryD.asp?item_no=2552&CatId=%7BD5A47DC2-6EF7-4FF6-9DCA-FCD67F444CFD%7D
Onur Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 sandpaper finals diye baslık var :) *bir de kimse niye 21 lik setlere ses cıkarmadı da raketlere cıkardı onun cevabı da tuketim canavarımızın benligimizi ele gecirmis olmasından kaynaklı olabilir mi acabağğ? 2
swan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 orjinalini de koyalım buraya mustafa abimize selamlar 4
ararat1973 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 hocam eğlenme amaçlı bir videodur videodaki kişi mustafa akar değildir servisler de olduğu kadardır, buradaki tt ratinging'in orjinal hali olan usatt amerikan rating final maçıdır Çok fena düşürdün beni 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Geçen hafta içinde pinpon adı altında yarışmaları vardı. 5 servis atıyorlar ve raketleri girişte veriyorlardı sanırım. Lastik yoktu ben bu adamları izleyince oynamadığımı anladım. Tahtayla kes spin üret 10 numara 5 yıldız iş 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Merhaba bu maç sandpapers finaliymiş yani tahtaya lastik yerine zımpara kağıdı yapıştırarak yada tahtaları güzelce zmparalayarak oynuyorlar. Bana kalırsa şut flip vs. düz vuruşları iyice geliştirmek için bir süre bu şekilde oynamak düşünülebilir.
Bora Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 şutları yavaş, aldığı sayılardan sonra pis pis gülmüyor, sağa sola laf atmıyor, fazla atletik, tekniği düzgün. 5
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Mustafa abinin(AKAR) VMTD de Onur Oktav la bir maçını izlemiştim :))) Hatırladıkça sesli gülerim = Onurun aldığı çatır çatır sayılara bile balık bu demişti... :)))) Saygılar Mustafa abimize :)
kanars Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2014 Bence arkadaşlar lastiği salonda yapıştırmayı düşünüp, ancak lastiği evde unutanlardan olabilir.
Hamza Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2014 şutları yavaş, aldığı sayılardan sonra pis pis gülmüyor, sağa sola laf atmıyor, fazla atletik, tekniği düzgün. çubaaa demiyo bide Harbi hem çubaaaa diyomuş hemde pis pis sırıtıyomuş iyi analiz! eğlenceli bi abiye benziyor yanlız
Aydın-16 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Bu yerli Mustafa'yı geçemez kardeşim.Doğrusu tahtayla oynamak büyük cesaret ister.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap