Saadettin Oluşturma zamanı: 2 Haziran, 2014 Oluşturma zamanı: 2 Haziran, 2014 Sevgili arkadaşlarım ve dostlarım, Ertan Bey'in kurmuş olduğu bu site sayesinde "arkadaş" ve "dost" diyebileceğim birçok üyenin hayatımda olmasından dolayı çok mutluyum. Birbirimizden bazen heyecanlı, bazen hüzünlü bazen de mutlu haberleri forum sayesinde öğrenir olduk. Bu sebeple benim için özel ve mutlu bu günümü bana değer veren sizlerle de paylaşmak istedim. 21 Haziran 2014 tarihinde(cumartesi günü), saat 18.20'de, Şişli Evlendirme Dairesinde (İnönü Stadının üst tarafı, Maçka Parkı karşısı) evleniyorum. Birlikte kader birliği yaşadığımız ve bana değer veren herkesi şahidim olmaya çağırıyorum. (Herkese tek tek ulaşabilme şansım olmadığı için davetiyemi de buradan yayınlıyorum. Kusuruma bakmayın..) Sevgiyle ve saygıyla, 10
mhcvx90av Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Sevgili arkadaşlarım ve dostlarım, Ertan Bey'in kurmuş olduğu bu site sayesinde "arkadaş" ve "dost" diyebileceğim birçok üyenin hayatımda olmasından dolayı çok mutluyum. Birbirimizden bazen heyecanlı, bazen hüzünlü bazen de mutlu haberleri forum sayesinde öğrenir olduk. Bu sebeple benim için özel ve mutlu bu günümü bana değer veren sizlerle de paylaşmak istedim. 21 Haziran 2014 tarihinde(cumartesi günü), saat 18.20'de, Şişli Evlendirme Dairesinde (İnönü Stadının üst tarafı, Maçka Parkı karşısı) evleniyorum. Birlikte kader birliği yaşadığımız ve bana değer veren herkesi şahidim olmaya çağırıyorum. (Herkese tek tek ulaşabilme şansım olmadığı için davetiyemi de buradan yayınlıyorum. Kusuruma bakmayın..) Sevgiyle ve saygıyla, Davetiye 01dnm.jpg Saadettin abi tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin bir ömür mesut etsin. 1
dent64 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Ömür boyu mutluluklar dilerim. 1
moktav Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Allah mutlu mesud eylesin. 1
AhmetSozmen Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Hayırlı uğurlu olsun, Allah mesud etsin. Torunlarının mürüvvetini göstersin :) 2
ilhan_ Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Tebrikler Saadettin Bey; ömür boyu mutluluklar... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Sevgili arkadaşlarım ve dostlarım, Ertan Bey'in kurmuş olduğu bu site sayesinde "arkadaş" ve "dost" diyebileceğim birçok üyenin hayatımda olmasından dolayı çok mutluyum. Birbirimizden bazen heyecanlı, bazen hüzünlü bazen de mutlu haberleri forum sayesinde öğrenir olduk. Bu sebeple benim için özel ve mutlu bu günümü bana değer veren sizlerle de paylaşmak istedim. 21 Haziran 2014 tarihinde(cumartesi günü), saat 18.20'de, Şişli Evlendirme Dairesinde (İnönü Stadının üst tarafı, Maçka Parkı karşısı) evleniyorum. Birlikte kader birliği yaşadığımız ve bana değer veren herkesi şahidim olmaya çağırıyorum. (Herkese tek tek ulaşabilme şansım olmadığı için davetiyemi de buradan yayınlıyorum. Kusuruma bakmayın..) Sevgiyle ve saygıyla, Davetiye 01dnm.jpg Hayırlı uğurlu olsun abi. Allah Mesut etsin. Mutluluklar dilerim.
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Saadettin abim evleniiyoor , sıra da "Bora"ya geliyoorr Bu arada Emre kardeşimiz de evlenecekti yakınlarda ya, sayın Emre Adıgüzel beyefendiler burda mı acaba :) 2
Bora Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Saadettin abicim, Hayırlı uğurlu olsun, bir ömür mutluluklar diliyorum. :) sıra da "Bora"ya geliyoorr 1
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Saadettin abim, Bir yastıkta kocamanız dileklerimle...bir ömür boyu mutluluklar... 1
swan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 bir yastıkta kocayın inşallah 1
Saadettin Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Arkadaşlar yaş itibariyle kocayacağımız kadar kocadık.. Bir yastıkta gençleşiriz inşallah diyelim... Not : Gelmeyenlerin isim listesi çıkartılıp ilk forum buluşmasında dağıtacağım tatlılardan yoksun bırakılacaktır.. 5
Ersun Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Saadettin hocam,Allah, sağlık,mutluluk ve huzur dolu uzun bir hayat versin sizlere..Hayırlı olsun İnşaAllah..Selamlar.. 1
umur Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Saadettin abi bir omur boyu mutluluklar dilerim.keske yaninda olabilseydik ama malesef benim icin hic kolay degil... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Haziran, 2014 Forum Buluşmasını şişli de mi yapsak ne ? 1
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Haziran, 2014 Tebrikler, mutluluklar dilerim. 1
Pesymace Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2014 Tebrikler, inşallah ömür boyu mutlu olursunuz. 1
talha23 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Haziran, 2014 Tebrikler Saadettin abi mutluluklar dilerim. 1
Myilik2002 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2014 Sadettin merhaba Hayırlısı olsun Allah mesut etsin Selamlar 1
Hamza Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Haziran, 2014 Bir ömür mutluluklar dilerim abi, hayırlı olsun. 1
ekrem Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Haziran, 2014 Ömür boyu mutlu olmanızı dilerim. 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap