oktayyavuz Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 25 Mayıs, 2014 Arkadaşlar bugün lastiği yapıştırmak için iş başına geçtik. Başımıza iş aldık. Yapıştırıcı uç kısmı kurumuş biraz basınç yapmakla beraber tişört üzerine yer yer sıçradı. Joola lex glue su bazlı yapıştırıcı. Ne yapmalı ? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 merhaba.çeşitli kimyasal maddeler,deterjan,tiner,bebeyağı vb... ve zamanla Fatih beye bebeyağı bölümünde katılıyorum + bebeyağı uygulama öncesinde ve 45 dk.-1 saat sonrasında lekeleri tırnakla kazımak işinizi kolaylaştırabilir. Kolaylıklar dilerim.
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 27 Mayıs, 2014 Tiner kullanımı sanırım yapı ve renk olarak kumaşa zarar verebilir.Tırnakla kazıma işini yaptım.Hemen deneyeceğim sonuçu bildiririm.
oktayyavuz Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2014 İşe yaradı. Ancak yıkama sonrası bu sefer de bebe yağı lekesi kaldı. 2. yıkama ile onu da çözdük. Her şey için teşekkürler...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap