mazibaba Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 23 Mayıs, 2014 Merhabalar size bir sey danisacagim. Elimde bir adet kombo var bir adet daha alacagim. Sizden kiyaslama istiyorum Tesekkurler. Elimde olan : Tahta : Sanwei New Century FH : Yinhe Venus 2 BH : Friendship 729 fx blue sponge Alacagim raket : Tahta : Yasaka x1 FH : Dhs hurricane 3 neo BH : Yinhe 9000 oyun tarzim : Masaya yakin da uzak da oynarim. Smaclarim serttir hizli lastiklerle pek oynamadim. Smaclarimin disari kacmasini istemiyorum. Bh yi savunma ve servisi keserek acmak icin kullanirim. .Simdiden tesekkurler. Bir de hizli lastiklere alismak uzun zaman alirmi
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 yasakanın o tahtası baya hızlı. zaten lastikler olarakla çok aşırı farklar yok. aynı tahtaya sahip eski bir forum üyesi sürekli ses sıkıntısından bahsedip duruyordu dediğine gore çin lastikleriyle uyumu yokmuş ve kulağa kötü bir ses geliyomuş falan filan benden demesi... zaten sımaçlarınızın dışarı gitmesini istemiyo iseniz daha kontrollu bi tahta oneririm.
mazibaba Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 hangi uye sikayet ediyordu ? ses cok sikinti olmaz gerci
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 su an forumda diil atildi forumdan
Guest Dinğ Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 O uye ses sıkıntısından bahsediyordu uyumlu olmamasindan degil. Nerden biliyosun cok hizli oldugunu
Hamza Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 hangi uye sikayet ediyordu ? ses cok sikinti olmaz gerci ezquero33 adlı üye, hala aramızda dolaşıyor, hissediyorum 1
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 O uye ses sıkıntısından bahsediyordu uyumlu olmamasindan degil. Nerden biliyosun cok hizli oldugunu sen o zamanlar yoktunki nerden bilcen okudun mu bütün konuları
Guest Dinğ Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 sen o zamanlar yoktunki nerden bilcen okudun mu bütün konuları O zaman olmam gerekmiyo su anda okuyabilirim
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Kişisel anlaşmazlıklarınızı forum topiklerinden başka yerlerde çözünüz. Ve de yeterince ekipman bilgisi ve ekipman deneyimi olmayanlarında olumlu yada olumsuz tavsiyede bulunmasını da yanlış buluyorum. 1
safa51 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 O zaman olmam gerekmiyo su anda okuyabilirim he iyi ben sadece forumdaki birinin tecrübelerini yazdım. neden bu kadar tepki verdin anlamadım. neyse iyi günler herkese
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap