swan Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 20 Mayıs, 2014 arkadaşlar yüzey tamir edilebilir mi hangi yapıştırıcı kullanılmalı?
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 arkadaşlar yüzey tamir edilebilir mi hangi yapıştırıcı kullanılmalı? geçmiş olsun sevan abi hangi lastik gitti??
Guest Dinğ Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 çok komik dimi? Evet, rahatsizmi oldun?
Onur Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Evet, rahatsizmi oldun? sorun onun degil senin rahatsız olmaman... tsubasa ozetlemis herseyi :) 1
swan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 yahu geçmiş olacak bişey yok eski bi çıkma lastik aldım denemek için. ortasında da 1.5 cm lik bir çizik var ; yapıştırdım hızı az geldi tenergy 64 yavaş bir lastik olmadığına göre lastiğin üst yüzey bütünlüğü buna sebep olabilir diye düşündüm.neyse elimde pelikan ın su bazlı yapıştırıcısı vardı denedim bakalım tutacak mı, tutarsa yazarım tutmazsa da o şekilde oynarım zaten not : bende neye gülüyo diyorum
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 yahu geçmiş olacak bişey yok eski bi çıkma lastik aldım denemek için. ortasında da 1.5 cm lik bir çizik var ; yapıştırdım hızı az geldi tenergy 64 yavaş bir lastik olmadığına göre lastiğin üst yüzey bütünlüğü buna sebep olabilir diye düşündüm.neyse elimde pelikan ın su bazlı yapıştırıcısı vardı denedim bakalım tutacak mı, tutarsa yazarım tutmazsa da o şekilde oynarım zaten not : bende neye gülüyo diyorum oo tinerciler filan yoksa onur abiyle gizli gizli buluştuğunuzda mı aldın sevan abi?? hayırlı olsun
swan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 safa valla alıcam o desto f3 ü senden hala gözü çöplükte.... 5 yıllık tenergy yahu 1
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 safa valla alıcam o desto f3 ü senden hala gözü çöplükte.... 5 yıllık tenergy yahu hahaha artık ne desem sanki ben last,ik arıyomuşum gibi oluyo yok yok ben sadece hayırlı olsun dediydim
swan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 sağolasın :) neyse pelikan tutmamış bizim su bazlı tutkalı da denerim yabancı forumlarda da araştırdım japon öneren bile var ama japonla olmaz o iş
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 sağolasın :) neyse pelikan tutmamış bizim su bazlı tutkalı da denerim yabancı forumlarda da araştırdım japon öneren bile var ama japonla olmaz o iş normalde zaten lastikle sünger ayrıldğında hep japonla yapıştırın derler... deneyeydin bi
swan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 lastiğin göbeği orası topa vurduğum yer. yapışmamış hali daha hayırlı o yüzden
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 sağolasın :) neyse pelikan tutmamış bizim su bazlı tutkalı da denerim yabancı forumlarda da araştırdım japon öneren bile var ama japonla olmaz o iş Olur ama toplu iğneyi japona değdir ardından yırtık yere sür. 10 numara olacak 1
swan Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2014 keşke o denli ince işçilik yapabilseydim bilal hocam bi de lastik eski orasını yamarken diğer tarafı patlar filan bi masa üstünde deniyim tamir etmeye değerse yapmaya çalışırım dediğini
bellek Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Vay arkadaş ne hallere düştük...Babalarımız anlatırdı eskiden çorapları yamar giyerdik..derlerdi bizde içten içe gülerdik.. Ekonomi böyle bir şey demek ki ..sıfır lastik fiyatları böyle olursa biz kullandıklarımızı ancak yamarız.. Yürü be Sevan bizlere yenir bir iş türet tin... İtina ile lastik yamanır...... 5
swan Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mayıs, 2014 valla backhand için lastik deniyorum bu işi ucuza halletmenin yolunu böyle buldum çatlak patlak ne bulursam deniyorum selim abi eskilerden bişey varsa elinde yolla bana
bellek Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 valla backhand için lastik deniyorum bu işi ucuza halletmenin yolunu böyle buldum çatlak patlak ne bulursam deniyorum selim abi eskilerden bişey varsa elinde yolla bana Şu eski lastik işini öyle ballandır dın ki....50 senelik lastiklerime bunlar daha gıcırmış diye ışıl ışıl bakıyorum.. Eski demişken .....Bendeki lastiklerin en yenisi bile antika oldu..., Eski olarak ben gelsem.....
swan Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 23 Mayıs, 2014 gel abi her türlü sende bi uyuşukluk var bu ara evden çıkmıyosun pek
swan Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 su bazlı yapıştırıcı tuttu , yarık tamamen kapanmadı ama olsun baya kapandı. elime de cuk diye oturdu ne sevindim :) eskimiş t64 1.9 arıyorum artık 2.1 bana fazla gelir
swan Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Mayıs, 2014 kırmızısı daha iyi diyolar :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap