swan Oluşturma zamanı: 17 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 17 Mayıs, 2014 forumda her seviyeden arkadaşın göz atmasını tavsiye ederim 15
safa51 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 abi ne güzel oynuyo öyle veletler ya
Onur Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 fransızcam olmadıgı icin hicbirseye dikkat edemedim. 2
swan Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 hiç işinize gelmiyo tabi onur bey... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2014 fransızcam olmadıgı icin hicbirseye dikkat edemedim. Adam ne diyor dirseğini gövdenden ayırma diyor - top en yüksekde iken yap diyor - hareketi çok büyük yapma diyor - vuruş anında topu darbele diyor - kesiğe backhand banana flipde raketin rakibe değil hafiften tavana baksın bilekten çevir diyor.(aslında gizliden kilo ver de diyor.) Rıdvan da bu bilgiler ışığında videoyu bir daha izle diyor. 5
kadirakgun Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Mayıs, 2014 seyretmek çok güzelde uygulamaya gelince tırtlıyoruz :))) bu backhand çok zor be abi 2
swan Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2014 onlar yapınca biz de yapmış sayıldık kadir hocam :) en azından bir iki şeyi daha düzeltiriz bh'de 1
Misafir Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 19 Mayıs, 2014 Tarih: 18.05.2014 Saat: 01:20, Rıdvan yazdı: ..
burakozcelikk Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2015 Gönderim Zamanı: 1 Ocak, 2015 Bu videoyu yatıp kalkıp tekrar izlemek gerek. Paylaşım için teşekkürler. 2
fearlesaslan Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2015 Gönderim Zamanı: 5 Kasım, 2015 kesınlık msureklı ızlenmesı gereken vıdeo arkadaslar her gun ızleyın :) 1
idris Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2016 Gönderim Zamanı: 19 Nisan, 2016 süper ne kadar kötü oynadığımı öğrenmiş oldum..iyi rakipler ve hocalar oyununuzun nasıl olduğunun göstergesi oluyor.
Hadnemord Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2016 Adam ne diyor dirseğini gövdenden ayırma diyor - top en yüksekde iken yap diyor - hareketi çok büyük yapma diyor - vuruş anında topu darbele diyor - kesiğe backhand banana flipde raketin rakibe değil hafiften tavana baksın bilekten çevir diyor.(aslında gizliden kilo ver de diyor.) Rıdvan da bu bilgiler ışığında videoyu bir daha izle diyor. Hocam dirseği gövdeden ayırmamakdan kasdınız nedir dirdek gövdeden ne kadar uzaklaşabilir? Videoyu defalarca seyrettim ancak bu dediğinizi anlayamadım.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap