swan Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2014 lastiklerdeki süngerin hikayesini biliyor muydunuz? Hiroji satoh diye bir japon vatandaş buluyor. japon masa tenisi takımının en kötü oyuncusu bu, o kadar kötü ki bu adamın takımda ne işi var diye merak ediyorlar. ancak bir gün üzerine kauçuk yerine sünger kaplı raketle geliyor müsabakaya , herkesi duman ediyor karşısındaki oyuncular iki sebepten çaresiz kalıyor; önce raketin topa çarpma sesini duymuyorlar bu onların konsantrasyonunu bozuyor; ikincisi sünger hem çok atıyor hemde antispin etkisi yapıyor. oynayanlar kendi spinlerine yeniliyorlar. belgesel için link 5
Onur Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2014 bana sunger de kar etmiyor swan bey aklınızda baska yenilikler var mı ? sapkalı amcanın soyledigi "nobody understood what was happened" cumlesi herseyi ozetlemis bu arada :P 3
swan Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2014 valla ben tavsiyeleri sıraladım sizde selim abi gibi yok dizim yok belim deyip bildiğinizi okuyorsunuz. 1.8 veya 1.7 lastiklerle masa üstü oyundan başlarsanız çok çabuk ilerleyeceğnizi adım gibi biliyorum onur bey. ama beyefendinin aklı fikri öyle bir top atayım ki rakip altüst olsun.. maşallah bileği de dönüyor ama o topu size attırmazlar efendim attırmazlar.. o topu attırsalar tozkoparanın yıldızı ben olucam zaten ama olmuyor işte. yok pütür yok lahmacun dener durursunuz sözümü dinlemezseniz 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2014 Ben de 14'lü ile gelcem bigün, rakiplerimi yenerim diye düşünüyorum. Tsu 14 lü düşünüyorsa biz ne oohoo ölmüşüz Bu durumda bana uçaksavarla salona gelmek düşüyor 2
kadirakgun Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 spin savar olarak ben varım olmamı ? :)))))))))) 1
bellek Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 valla ben tavsiyeleri sıraladım sizde selim abi gibi yok dizim yok belim deyip bildiğinizi okuyorsunuz. 1.8 veya 1.7 lastiklerle masa üstü oyundan başlarsanız çok çabuk ilerleyeceğnizi adım gibi biliyorum onur bey. ama beyefendinin aklı fikri öyle bir top atayım ki rakip altüst olsun.. maşallah bileği de dönüyor ama o topu size attırmazlar efendim attırmazlar.. o topu attırsalar tozkoparanın yıldızı ben olucam zaten ama olmuyor işte. yok pütür yok lahmacun dener durursunuz sözümü dinlemezseniz Ya Sevan, benim adım halim ...aslında Selim.... bu yazılarınla beni gıdıklama sonunda beni Süleyman(muhteşeminden hem de) yapacan ....Canına mı susadın. .....zındık diyeyim de belki korkarsın.. 3
bellek Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Okyanus büyük, çok daha büyük balıklar var :) Daha paçalarımızı yeni sıvadık dereyi geçmeye çalışıyoruz... Okyanus mu.?????????? 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2014 okyanus hemide Trakya şivesi ile int okyanusu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap