şükrü gül Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2014 Oluşturma zamanı: 7 Mayıs, 2014 ITTF Legends Tour - Appelgren v Persson: Saive ile Gatien in maçı var şu anda vs müthiş devam ediyor. 3
şükrü gül Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 ITTF Legends Tour Highlights: Jan-Ove Waldner Vs : 1
safa51 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 3:43 hahahaah çok güzel maçtı ya. jamie saive yi çok seviyodum o 16 dklık müthiş güzel komedi maçından dolayı ama waldner abimize sevgim bi kat daha arttı adam harbi klas saive ye parkuru turlattı yemin ediyorum en sonundada öptürdü yeri
şükrü gül Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 Gatien vs Saive daha zevkliydi ama özetini bulamadım, bulursanız ekleyebilirsiniz
safa51 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Mayıs, 2014 Gatien vs Saive daha zevkliydi ama özetini bulamadım, bulursanız ekleyebilirsiniz ilk linkte 35. dkdan sonra başlıyo herhalde
Serhat Köksal Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2014 Ustalardan öğrenilecek hala çok şey var...
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap