husochamp Oluşturma zamanı: 25 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 25 Nisan, 2014 Iyi günler ben masa tenisine yeni başlayacağım.daha çok off oynamak istiyorum.bana linklerini de vererek bir raket yapabilir misiniz?çok pahalı olmazsa sevinirim.
safa51 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Nisan, 2014 Iyi günler ben masa tenisine yeni başlayacağım.daha çok off oynamak istiyorum.bana linklerini de vererek bir raket yapabilir misiniz?çok pahalı olmazsa sevinirim. burası yeri değil arkadaşım, zahmet edip bi kaç daha mesaj at ve yerine aç konuyu.
swan Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Nisan, 2014 bende off oynamak istiyorum ama olmuyor... olmuyor... olmuyor.... 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 28 Nisan, 2014 bende off oynamak istiyorum ama olmuyor... olmuyor... olmuyor.... off offf
alptekin Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2014 MRB.BEN BUTTERFLY SRIVER LASTİK ALCAM FAKAT BAZI FORUMLARDA BU LASTİĞİN ESKİ TİP YAPIŞTIRICI İLE YAPIŞMASI GEREKTİĞİ YAZILI(SU BAZLI İLE İİ OLMUYORMUŞ).ESKİ TİP YAPIŞTIRICIYIDA KENDİNİZ ÜRETİN DİYORLAR NE YAPMALIYIM?
safa51 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 5 Mayıs, 2014 Yasaka mark v de aynı şekildemi acaba??
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap