swan Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 23 Nisan, 2014 bir gün; daha güzel, daha barış ve huzur dolu bir ülkede yaşamanız dileğiyle, çocuklarınızla bu bayramı sevinçle kutlayabilmeniz dileğiyle Ertan ve Bora bey 23 nisanda küçük arkadaşlarımıza bir günlüğüne moderatörlük vermenizi öneriyorum 3
Bora Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 güzel dileklerine katılıyor ve bayramımızı kutluyorum. Ertan ve Bora bey 23 nisanda küçük arkadaşlarımıza bir günlüğüne moderatörlük vermenizi öneriyorum modluk yetmez, siteyi üzerlerine yapalım direk. hosting, domain şifrelerini vs verelim. 2
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 güzel dileklerine katılıyor ve bayramımızı kutluyorum. modluk yetmez, siteyi üzerlerine yapalım direk. hosting, domain şifrelerini vs verelim. why not?
Rıdvan Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Nisan, 2014 23 nisan ulusal egemenlik ve çoçuk bayramınızı Kutluyorum. Başta yüce Atatürk ve Silah arkadaşları olmak üzere bu ülkeyi kurmak için canla başla çalışıp, kan ve can veren tüm şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Allah Türkiyeyi korusun. 4
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap