Rıdvan Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Nisan, 2014 Fatih bey yorumunuz ve beğeniniz beni en az bu tahtayı kullanmam kadar mest etti.Teveccühünüz. Teşekkürler. 2
Onur Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2014 efenim guzel tahta degerlendirmesi yazınıza rıdvan beyin o igrenc, kıllı, kaba elleriyle bu tahtaları nasıl yaptıgının saskınlıgını atamadıgımı da eklemek isterim. 4
Rıdvan Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Nisan, 2014 efenim guzel tahta degerlendirmesi yazınıza rıdvan beyin o igrenc, kıllı, kaba elleriyle bu tahtaları nasıl yaptıgının saskınlıgını atamadıgımı da eklemek isterim. Çok güldüm buna Onur bey. Efenim Kıllı kaba eller yapar - Onur bey gibi göbek kasları fazla gelişmiş insanlar bile severek kullanır daha ne olsun. 4
swan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2014 rıdvan hocamın akçağaç 5 tahtasını bende denedim çok uzun oynamadığım için izlenimlerim biraz daha yüzeysel olacak ama olsun birkaç şey de ben yazayım. ilk izlenim: bana eski stiga tahtalarını anımsattı his olarak, kontrolü benzer ama hız olarak onlardan biraz daha ileride, off- den ziyade off gibi geldi bana spin: salınımlı olmasına rağmen tamamen spin üzerine odaklanmış bir tahta değil bence, hız ve spin dağılımı gayet dengeli. hız: ağırlığına oranla gayet hızlı bir tahta. bu da çok seri bir şekilde hücum edebilmenizi sağlıyor. masa üstünde gayet seri nefes aldırmaz, orta mesafede etkili uzak mesafede ancak alışılırsa etkili olur titreşim: benim tercihim titreşimsiz tahtalardan yana olduğu için titreşimli gibi geldi Ama çok titreşimli diyemem. ortalama bir titreşime sahip genel: dostum harika iş çıkarmışsın eline sağlık ilk denemen olmasına rağmen çok da güzel bir tahta yapmışsın. öneri: üst katmanlar biraz daha kalın olabilir (tahta yapmadım hiç bilmiyorum cahilce bir öneri ise dikkate alma) 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Mayıs, 2014 rıdvan hocamın akçağaç 5 tahtasını bende denedim çok uzun oynamadığım için izlenimlerim biraz daha yüzeysel olacak ama olsun birkaç şey de ben yazayım. ilk izlenim: bana eski stiga tahtalarını anımsattı his olarak, kontrolü benzer ama hız olarak onlardan biraz daha ileride, off- den ziyade off gibi geldi bana spin: salınımlı olmasına rağmen tamamen spin üzerine odaklanmış bir tahta değil bence, hız ve spin dağılımı gayet dengeli. hız: ağırlığına oranla gayet hızlı bir tahta. bu da çok seri bir şekilde hücum edebilmenizi sağlıyor. masa üstünde gayet seri nefes aldırmaz, orta mesafede etkili uzak mesafede ancak alışılırsa etkili olur titreşim: benim tercihim titreşimsiz tahtalardan yana olduğu için titreşimli gibi geldi Ama çok titreşimli diyemem. ortalama bir titreşime sahip genel: dostum harika iş çıkarmışsın eline sağlık ilk denemen olmasına rağmen çok da güzel bir tahta yapmışsın. öneri: üst katmanlar biraz daha kalın olabilir (tahta yapmadım hiç bilmiyorum cahilce bir öneri ise dikkate alma) Sevancım yorum ve fikirlerin için teşekkür ederim. Yaptık bişeyler işte - ama güzel oldu kendime de ayırdım bir tane 86 gr, oğlumun deyimiyle cavanar gibi. Gel buyur uygun bir zamanda bendeki akçaağaç 5 i ve ek olarak abanoz ve gül 7 leri de dene. Üst katmanı kalın yaparsak (akçaağaç 5 için) uçak olur dostum hissi kötüye hızı da off+ a doğru kayar tadı olmaz ama yinede deneyecem sonraki üretimde. 1
evren_us Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Gönderim Zamanı: 8 Haziran, 2014 Fatih bey yorumunuz ve beğeniniz beni en az bu tahtayı kullanmam kadar mest etti. Teveccühünüz. Teşekkürler. hocam bendede nittaku acoustic var. buna sriver fx 2.1 fh ve sriver el 2.1 bh almştm. el den memnunum spin falso kontrol herşey süper. aslında bh için almştm ama dondurup el yi fh de kullanyrm çoğnlkla.fx i kontrol edemyrm. istedğm gibi rakete yapşmyor.spinle kontrol edeym diyorm top lastiğe yapşmyor. şimdi yurtdşndan raket alcam. stiga allround evo ve yasaka ma lin carbon alıp daha ince lastik almayı düşünüyorum. sizden ricam 1. yurtdşndan nerden alşveriş yapayım. dandoy ve tt11 den alcam galba ama lastik opsiyonları az. 2. bu raketlerden hangsni alaym? 2sinide alabilirim. nittaku sriverlarla tank gibi gelyr. ama ağrlk problem diil. hesaplı ve kaliteli lastik tavsiyesi istiyorum. sanrm all+ off- yada off oynuyorum. lastikler hesaplı veya pahalı olup kaliteli ne almalıyım? yada beni forumdan kime yönlendiridrdiniz? konu açamyrm yeniyim. şmdiden teşekkürler
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap