enerji05 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Paylaşım için teşekkürler. Zhai çok iyiydi. Waldner de yaşının etkisi ile (50 yaşında) artık reflekslerini ve hızını kaybetmiş görünüyor :)
Onur Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 waldner iyi guzel hos da sabah 05:01 de baska isiniz mi yok sayın swan ? 3
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 waldner iyi guzel hos da sabah 05:01 de baska isiniz mi yok sayın swan ? sanane kardeşim belki adam pekinde yaşıyor orda saat öğlen 2
Onur Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 pekin swan ı en sevdigim yemeklerden... 4
swan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 kuğu yenir mi kardeşim kuğuyu niye yiyosun aklıma bizim eski deli tekir geldi apartmanın bahçesinde çocuklar ilkbaharda oynuyolar beraber "aa ne güzel kelebek diye" sevindilerdeli tekir uçtu güzelim kelebeği havada kaptı çocuklar ciiiy ciiiy bağırdı "aaaaay kedi kelebeği yiyoooooooo" kediye mi güleyim çocuklara mı üzüleyim hala bilemiyorum 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 pekin swan ı en sevdigim yemeklerden... Bademyağı sosuyla mı ?
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 kuğu yenir mi kardeşim kuğuyu niye yiyosun aklıma bizim eski deli tekir geldi apartmanın bahçesinde çocuklar ilkbaharda oynuyolar beraber "aa ne güzel kelebek diye" sevindilerdeli tekir uçtu güzelim kelebeği havada kaptı çocuklar ciiiy ciiiy bağırdı "aaaaay kedi kelebeği yiyoooooooo" kediye mi güleyim çocuklara mı üzüleyim hala bilemiyorum Deli Tekir de Butterfly cıymış desene :) 1
Onur Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Deli Tekir de Butterfly cıymış desene :) zannımca tekir butterfly ı denk getirmis kendini gelistirmis ama swan tupperware e denk gelmis ondan bu halleri
safa51 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 herif bekliyo bekliyo bekliyo bekliyo bi anda bam!! ne süper çakıyo ya aynı ben 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 herif bekliyo bekliyo bekliyo bekliyo bi anda bam!! ne süper çakıyo ya aynı ben herif değil cıkcıkcık Waldner Üstad o Lutfen saygıda kusura etmeyelim maestroya.
safa51 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 16 Nisan, 2014 herif değil cıkcıkcık Waldner Üstad o Lutfen saygıda kusura etmeyelim maestroya. yok canım ne saygısızlığı :) bide ben onu waldner abimize değilde çinli,olana dediydim
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 yok canım ne saygısızlığı :) bide ben onu waldner abimize değilde çinli,olana dediydim Ha tamam o zaman. Waldner candır... 1
safa51 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Ha tamam o zaman. Waldner candır... tahtasida ayri bi guzel zaten ya 1
swan Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Nisan, 2014 bu maçı youtube'da açıp büyük ekran ve yüksek kaliteli izlemenizi öneririm çinlinin spinler çok feci. waldner sonlara doğru zaten "hayret bişey abi ya" gibi bir hareket yapıyo bu yüzden. spinleri burada izleyince o kadar etkilenmedim. belli olmuyo
umur Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2014 Waldner o haliyle gelse turkiyede kimseye mac vermez 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Nisan, 2014 Waldner o haliyle gelse turkiyede kimseye mac vermez Katılıyorum ölüsü yeter.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap