safa51 Oluşturma zamanı: 12 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 12 Nisan, 2014 merhabalar, şimdi yeni bir "dream combo" yapmak istiyorum. fakat tabiki bunu bi anda almaya gücüm yetmez :) part part almayı düşünüyorum şu anda ilk olarak lastiği sipariş edersem komboyu tamamlayana kadar lastik eskir mi acaba?
swan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 ah şu dream combolar, kaç kişin hayalleri suya düştü vezir olacağım derken rezil oldu... lastiklerimi değiştirdim allrounda yakın bişey taktım canavar gibi oynuyorum, violinin kıymetini de şimdi anladım. neyse lastik paketinde eskir bazı paketler vakumlu filan onlarda bile eskir kolay gele 1
safa51 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 ah şu dream combolar, kaç kişin hayalleri suya düştü vezir olacağım derken rezil oldu... lastiklerimi değiştirdim allrounda yakın bişey taktım canavar gibi oynuyorum, violinin kıymetini de şimdi anladım. neyse lastik paketinde eskir bazı paketler vakumlu filan onlarda bile eskir kolay gele teşekkürler bilgi için
Onur Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 lastiklerimi değiştirdim allrounda yakın bişey taktım canavar gibi oynuyorum, violinin kıymetini de şimdi anladım. ne taktın bakalım :)
swan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 pörsümüş solcion 1.5 senelik zaten aldığımda da bayattı 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap