ezquero33 Oluşturma zamanı: 11 Nisan, 2014 Oluşturma zamanı: 11 Nisan, 2014 Yaşım 17,oyunum iyi denebilir. Sarıyer,istinye,zekeriyaköy,maslak gibi yerlerde oynayacak partner ve yer arıyorum,istinye metin oktay tesislerinde var sanırım masa tenisi masası ama hiç gitmedim
safa51 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Nisan, 2014 Yaşım 17,oyunum iyi denebilir. Sarıyer,istinye,zekeriyaköy,maslak gibi yerlerde oynayacak partner ve yer arıyorum,istinye metin oktay tesislerinde var sanırım masa tenisi masası ama hiç gitmedim yok orda masa tenisi. ya şu profilleri düzeltesenize sana abi ayağı çektim kaç gün hiçte çaktırmıyon
ezquero33 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 yok orda masa tenisi. ya şu profilleri düzeltesenize sana abi ayağı çektim kaç gün hiçte çaktırmıyon Tanımadığın,cinsiyetini ve yaşını bilmediğin kişilere abi dememeyi öğrenmiş oldun 1
safa51 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2014 Tanımadığın,cinsiyetini ve yaşını bilmediğin kişilere abi dememeyi öğrenmiş oldun Tamam aferin
Gafur Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2014 Başakşehir e gelme durmunuz varsa klubumuze gelebilirsiniz 0507 481 47 88 mehmet gafur ulu
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap