Burak86 Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2006 Oluşturma zamanı: 14 Mayıs, 2006 Ligde oynayan bir kulüp arıyorum.Lig tecrübem yok denecek kadar az ama yıldızlığımdan bu yana Türkiye şampiyonalarına gittim.Genelde ilk 16 ya girdim.Bu sene Üniversitelerde 32 ye girdim.Yardımcı olursanız sevinirim. 1
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2006 Ligde oynayan bir kulüp arıyorum.Lig tecrübem yok denecek kadar az ama yıldızlığımdan bu yana Türkiye şampiyonalarına gittim.Genelde ilk 16 ya girdim.Bu sene Üniversitelerde 32 ye girdim.Yardımcı olursanız sevinirim. Hangi şehiresin,para istiyormusun,ilk 16'lara girdiysen nasıl lig tecrüben yok,kaç yaşındasın vs..biraz bilgi ver lütfen.
Guest IlkerKesen Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 14 Mayıs, 2006 Bu arada kılüp değil kulüp galiba :):
Burak86 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 ben Büyükşehirden Burak Abi (ankara) para falan istemiyorum 19 yaşındayım yıldızlığımın ve gençliğimin son senelerinde ilk 16 ya girdim.Gazi üniversitesi bilgisayar bölümünde okuyorum. Bu arada kılüp değil kulüp galiba :): Benim bilgisayarda ya da bağlantıda bişey var. Ben isim olarak Burak86 yazmıştım Buark diye çıktı.Bu da o nedenle olmuş olabilir ama yine de sağol
Burak86 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Bu arada Tufan Abi Selçuk Hoca nın gittiği Maltepedeki yer tam olarak nerede.Selçuk Hoca yı göreceğim de.
Bluest Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 15 Mayıs, 2006 Bu arada Tufan Abi Selçuk Hoca nın gittiği Maltepedeki yer tam olarak nerede.Selçuk Hoca yı göreceğim de. Burak, merhaba Ankara Masatenisi Spor Klübünde oynayabilirsin. İletişim için 455 80 86'yı arayabilrisin.
Burak86 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Bu takım kaçıncı ligde oynuyor.
Bluest Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 16 Mayıs, 2006 Bu takım kaçıncı ligde oynuyor. ha sen ligde oynayan takım arıyorsun :))) bizde çalışıp terfiden çıkcaksın lige öyle hazır lig yok elimizde.
Burak86 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2006 Terfi için odtü ye sözüm var yoksa seve seve oynardım.Sizin takımda kimler oynayacak?
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2006 Bu arada Tufan Abi Selçuk Hoca nın gittiği Maltepedeki yer tam olarak nerede.Selçuk Hoca yı göreceğim de. Burak Büyükşehir ne oldu bu arada.Kişisel mesajdan bana yolla.Ankara takımlarının dışındada bi klüp istersen bakarım.Ama bana bazı bilgiler vermen gerekli diye düşünüyorum.Beni cepten ara.Forumda birçok yerde cebim var...
Bluest Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 17 Mayıs, 2006 takım daha netleşmedi ama bir kaç kriter var tabi bizden para istemeyecek, masraflarını ve malzemelerini kendi karşılayacak, en azından beni yenecek herkese kapımız açık :)) tabi terfi takımı için söylüyorum. onun dışında klüpte oynamak isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık
Tufan Yalcin Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2006 Gönderim Zamanı: 20 Mayıs, 2006 takım daha netleşmedi ama bir kaç kriter var tabi bizden para istemeyecek, masraflarını ve malzemelerini kendi karşılayacak, en azından beni yenecek herkese kapımız açık :)) tabi terfi takımı için söylüyorum. onun dışında klüpte oynamak isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık .Üstüne parada istersiniz bence.Ama sırf arkadaşlığınızdan gelirim size
Burak86 Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Mayıs, 2006 Bence spor kulübü sporcunun masraflarını karşılamalı.Kulüp sadece oynayacak takım değildir.Ama Türkiye'de de normal karşılıyorum.Çünkü ne liglerimizin sponsoru var ne de oyuncuları destekleyen başkanlar var.Bu böyle devam ederse çok oyuncu maçlara cebinden para ödeyerek gitmeye devam eder.
Burak86 Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2006 Yazar Gönderim Zamanı: 25 Haziran, 2006 Ben hala arıyorum.Oyuncu arayan kulüpler benimle temasa geçerse sevinirim.(Dursun Hocam saygılar)
Guest panter Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 slmlar ben de gıresun 2.sı olmustum 3 sene once hala marmara unı. de oynuyorum takımda degılım cunkı nasıl takıma gırılıo bılgım yok klupte oymayabılırım
Guest Kemal Balim Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 merhabalar benimde şuan gençliğimin son senesi benim takımım 1iligde oyunuyor hersene gençler ve büyükler türkiye şampiyonasına gidiyoruz maç tecrübem var liglerede hersene vaktim elverdiği sürede gitmeye çalışıyorum ben para istemiyorum sadece oynayarak kendimi geliştiermek istiyorum antremanlarımada haftada 4 olarak devam ediyorum eğer bana sahip çıkacak bir klüp bulabilirsem gelip oynamayı çok isterim ve mutalaka gelirim irtibat için cep: 0 543 271 22 67 hotmail: kemalbalim_89@hotmail.com SEVGİ VE SAYGILARIMLA Şimdiden herkese teşekkürler
Guest thesahin Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 Gönderim Zamanı: 18 Ocak, 2007 arkadaşlar bende kendime klup arıyorum...Mersindeyim ulasabilmeniz için email adresim:thefalconxx@hotmail.com
Guest yusuf Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2007 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2007 arkadaşlar izmirde hangi klupler var ve nasıl iletişim kuabilirim bilgisi olan varmı? hepinize tşklr
Guest mce1907 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2008 Gönderim Zamanı: 5 Ocak, 2008 merhaba adım mustafa çağrı erdoğan hacettepe son sınıf öğrencisiyim yaşım 21 orta-iyi düzey bilgim var daha önceden hiç bir takımda oynamadım ben para istemiyorum sadece oynayarak kendimi geliştiermek istiyorum eğer bana sahip çıkacak bir klüp bulabilirsem gelip oynamayı çok isterim ankara da yaşıyorum cep: 0 543 822 48 61 hotmail: mustafacagrierdogan1907@hotmail.com SEVGİ VE SAYGILARIMLA Şimdiden herkese teşekkürler
Guest boozy Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2008 Gönderim Zamanı: 17 Mart, 2008 slm masa tenisi ynamak istiorum e kendime bir kulüp arıorum paralı da olabilir ama istanbul avrupa yakasında oturuyorum. msn:ultraslan1991@hotmail.com
Guest Doğancan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 mrhba arkadşlar ben ist-avrupa yksında oturuorm 5 senedir sürekli masa tenisi oynamaktaymm çok seviyorm ve şuanda kendimi çok vermş durumdayım. ve kendimi de çok geliştirdm okul,ilçe şampiyonluklarm var şimdi illere gidecess kendimi dahada geliştirbleceğim bi külüpte oynamk isterim yanii ...
Guest mexicano666 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 seLamun aLeykum.. Ben Harun COŞKUN 88 doğumLuyum.. RanihLi iLe 2.Lig, 1.Lig ve Bir kez de Super Lig müsabakaLarında oynadım.. Bunun haricinde Rize GençLik Spor takımıyLa Türkiye de çeşitLi dereceLerimiz oLdu.. B grubu yani doğu grubundaki şampiyonLukLarı saymıyorum (o: Oynayacak takım arıyorum.. Samsun da üniversite de okuyorum.. iLgiLenen biri çıkarsa özeL mesaj atar.. iyi gün diLekLerimLe.. hoşçasağLıcakLa..
Burak86 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 Yazar Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 Arkadaşlar bu forumdaki üyeler genelde amatör olduğu için ligde oynayan takım bulmanız biraz zor olur(Bu konuyu ilk ben açtığım için biliyorum) : Ama terfiye katılacak takım bulabilirsiniz.Hepinize bu konuda iyi şanslar.
Guest Xtremetawsan Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 12 Nisan, 2008 takım daha netleşmedi ama bir kaç kriter var tabi bizden para istemeyecek, masraflarını ve malzemelerini kendi karşılayacak, en azından beni yenecek herkese kapımız açık :)) tabi terfi takımı için söylüyorum. onun dışında klüpte oynamak isteyen tüm arkadaşlara kapımız açık Yıllar önce bizde para almıyorduk klüpten ama en azında eşofman, şort, forma ve lastiklerimizi (sriver larım eskidikçe değiştirirdim) karşılıyorlardı, zaman değişmiş, üstüne para isteyip masaya da tenismetre takıp saatine ücret alın tam olsun :)
Guray Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 Gönderim Zamanı: 14 Nisan, 2008 Yıllar önce bizde para almıyorduk klüpten ama en azında eşofman, şort, forma ve lastiklerimizi (sriver larım eskidikçe değiştirirdim) karşılıyorlardı, zaman değişmiş, üstüne para isteyip masaya da tenismetre takıp saatine ücret alın tam olsun :) eskiden öyleydi. senin dediğin gibi şorttur rakettir onlar karşılanıyordu üstüne şampiyonlara götürülürdük şehir şehir gezerdik 5 kuruş para vermezdik. şimdi senin tenismetre bile var bazı yerlerde :gulumse:
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap