denolelli Oluşturma zamanı: 30 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 30 Mart, 2014 defans yaparken hiç karşı atak yapamıyorum ve topu çok kaldırıyorum bunun için önerileriniz var mı? youtubeda video baktım fakat bulamadım...
Remzi Sarioglu Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 30 Mart, 2014 Nasıl oynadığı gördüğümüzde nerelerde hatalar yaptığını belirler ve ona göre antreman programları düzenleyerek hatalarını düzeltebiliriz. Oyununu görmeden bir şeyler söylemek çok yanlış olur.
atila Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Nisan, 2014 Topu çok dikiyorsan, topun çok altından kesiyosundur. Topun üst noktası saat 12:00 ise alt noktası saat 06:00 düşün. Saat üçten itibaren rakiptan gelen spinin kuvvetine göre vuruş noktanı ayarla. Kuvvetli spine saat 3 istikamtinde yere dik olarak kes. Yavaş toplarda saat 5 ten 6 ya doğru bileğide kullanarak kes. Bu şekilde açıyı tutturmaya çalış. Defans yaparken atak yapman için çalışman gerek. Kafanda forentine gelen toplara atak yapacağım diye kurgula. Bir de kontra atak çalışamaları yap. 3
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap