tesla Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 27 Mart, 2014 Herkese Merhaba; Bahçeşehir'de oturuyorum sitede masatenisi masası bulunmaktadır. Bahçeşehir'de oturup masatenisi oynamak isteyenler ile tanışmak isterim.
Gafur Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mayıs, 2014 Başakşehire gelme durumunuz varsa kulubumuze gelebilirsiniz 0507 481 47 88 mehmet gafur ulu
tesla Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mayıs, 2014 Başakşehire gelme durumunuz varsa kulubumuze gelebilirsiniz 0507 481 47 88 mehmet gafur ulu Mehmet bey mesajını yeni gördüm cevap yazmam geç oldu kusura bakmayın. Bahçehirden yakınmı acaba açık adres alabilirmiyim. Davetiniz için teşekkür ederim. Görüşmek üzere.
Blueofnight Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 Gönderim Zamanı: 25 Mayıs, 2014 Merhaba, bende Bahcesehir'de oturuyorum. Isterseniz oynayabiliriz.
tesla Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Haziran, 2014 Merhaba, bende Bahcesehir'de oturuyorum. Isterseniz oynayabiliriz. Tabi oynamayı çok isterim. Özelden mesaj attım. Görüşmek üzere.
iygezer78 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2015 Gönderim Zamanı: 13 Eylül, 2015 Merhaba, Bende bahcesehir civarinda oturmaktayim, Uygun vakitlerde oynayabiliriz...
thesimpson Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2016 Gönderim Zamanı: 6 Mayıs, 2016 Merhaba, 32 Yaşındayım uzun zaman önce çok iyi oynuyordum ama yine de kendime güveniyorum.Akşamları çıkışta ya da pazargünleri oynayabileceğim arkadaş ve yer arıyorum
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap