Onur Oluşturma zamanı: 23 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 23 Mart, 2014 herkes takılmıs cinlilere gidiyor. sevmiyorum ben onları 100+ kg ile cin stili oyunlar hic cekici gelmiyor :P buyrun efenim sampiyonlar liginden guzel ve paylasılmamıs bir mac. boll formsuzlugu devam ediyor ama formsuz halini izlemekten bile zevk alıyorum. https://www.youtube.com/watch?v=n9RV6uxBj6g 4
safa51 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2014 Samsanov yendiğine üzüldü resmen be içten içe guluyodur ama. Guzel maçtı. Samsanovun servisler çok şekil ama timo boll forever aga!
Onur Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 timo boll forever aga! Samsonov 40ına dayandı cıkardıgı maclar ortada ornek sporcu samsonov dur boll degil. 6
bellek Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Samsonov 40ına dayandı cıkardıgı maclar ortada ornek sporcu samsonov dur boll degil. Kelebek bu yazdığınızı görmesin..Alayımızı banlar... 2
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Kelebek bu yazdığınızı görmesin..Alayımızı banlar... Tibhar alırık o zaman.. 1
Rıdvan Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Samsonov 40ına dayandı cıkardıgı maclar ortada ornek sporcu samsonov dur boll degil. Samsonov konusunda Onur'a katılıyorum kadife gibi eli var adamın bitti dediğin toplara yaptığı bloklar harika. 1
Onur Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 24 Mart, 2014 Tibhar alırık o zaman.. alpha ve stratus powerwood kullandım pisman degilim gene olsa gene kullanırdım :) bu fiyatlarla kahrolsun kelebek demekten alamıyorum kendimi :)) 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Bende Rıdvan kardeşime katılıyorum kesinlikle Samsonov diyorum neredeyse youtobedeki tüm maçlarını seyretmişimdir, efendi gibi oynarım, kaybetsemde sorun yok edasında bende az Samsonov tarzında oynayabilsem keşke:)))))) 4
karpatlar Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 26 Mart, 2014 Tabiyki Samsanov ama Timo da hiç kimseye kıllık asla yapmamıştır.Centilmenlik konusunda biri ilk sırada ise diğeri de onu takip eden ikinci sıradadır. Mizuno ve Asics gibi yani :) 2
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap