ezquero33 Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 22 Mart, 2014 Yüzeyi topu tutan lastiklerle fircalayarak oynuyorum,yapiskan lastiklerle oynuyorum su anki ekipmanim mercury 2. Yapiskan olmayan fakat yapiskan kadar çeken,grippy lastik ariyorum. Taş gibi olmasin ama yumuşacikta olmasin. Vega asiadan daha tutucu olmali
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Yüzeyi topu tutan lastiklerle fircalayarak oynuyorum,yapiskan lastiklerle oynuyorum su anki ekipmanim mercury 2. Yapiskan olmayan fakat yapiskan kadar çeken,grippy lastik ariyorum. Taş gibi olmasin ama yumuşacikta olmasin. Vega asiadan daha tutucu olmali vega pro, omega 4 pro, sigma 1pro, sigma2pro, omega5pro, omega5 tour, hexer, hexer hd, rakza 9, acudas1, tenergy05-05fx, tenergy 64-64fx, tenergy 80 vs vs.
ezquero33 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 O fiyattaki lastikler zaten tutucu olmali bi zahmet :) daha ucuzu yokmu
Rıdvan Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Mart, 2014 O fiyattaki lastikler zaten tutucu olmali bi zahmet :) daha ucuzu yokmu 3 kuruşa 5 köfte genelde olmaz 1
Enduro Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2014 Yüzeyi topu tutan lastiklerle fircalayarak oynuyorum,yapiskan lastiklerle oynuyorum su anki ekipmanim mercury 2. Yapiskan olmayan fakat yapiskan kadar çeken,grippy lastik ariyorum. Taş gibi olmasin ama yumuşacikta olmasin. Vega asiadan daha tutucu olmali Vega Asia'yı bilmiyorum ama bence Donic Baracuda tam aradığınız lastik. Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Çok hızlı değil, yüzeyi çok iyi top tutuyor dolayısı ile oldukça spinli, orta sertlikte süngeri var. http://www.tabletennisdb.com/rubber/donic-baracuda.html (Burada bayağı yorum var.)
swan Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 23 Mart, 2014 tsp triple spin miydi neydi o lastik baya topu ısırıyor
Recommended Posts