safa51 Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2014 Heyecanla bu gunu bekliyordum açıkaçası.acaba nadıl±l olacak diye. Hayal kırıklığına uğradım biraz videoyu izleyince anlarsınız demek istediğimi. 5
enerji05 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 İnanılmaz bir video. Bence çok güzel. Masatenisinin ne kadar medyatik ve görsel bir şölen olabileceğini gösteriyor.
safa51 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 İnanılmaz bir video. Bence çok güzel. Masatenisinin ne kadar medyatik ve görsel bir şölen olabileceğini gösteriyor. biraz maç havasında geçer diye bekliyordum açıkçası.yayınlarlarsa arka plan görüntüleri de çok hoş olur kanımca
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Bence gayet başarılı bir video. Balık yapıp cho demek Timo ya yakışmamış. 1
swan Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 keşke filmi masa tenisi oynamayı bilen bir reklamcı çekseymiş, kendini yerden yere atan timo boll, uçan timo boll .. neyse güzel reklam masa tenisiyle pek alakası yokmuş bende kasparov vs deep blue gibi birşey bekliyordum. marta kadar ne bekletiyorsunuz insanları reklam filmi için
safa51 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 keşke filmi masa tenisi oynamayı bilen bir reklamcı çekseymiş, kendini yerden yere atan timo boll, uçan timo boll .. neyse güzel reklam masa tenisiyle pek alakası yokmuş bende kasparov vs deep blue gibi birşey bekliyordum. marta kadar ne bekletiyorsunuz insanları reklam filmi için aynısını demek istedim ama anlaşılmadı sanırım :)
Onur Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Balık yapıp cho demek Timo ya yakışmamış. efenim Timo balık yapmamıs insan faktorunu kesfettigi icin cho yapmıs (hemen korurum timo kankamı :) , benim hatırladıgım bundan onceki medya hareketi 2013 un sonundaki 1m $ odullu turnuva reklamı idi, masa tenisi icin guzel seyler bunlar swan ın dusundugu gibi daha iyisini, ozelini, guzelini dusunup yapanlar da cıkarsa bizim icin de daha faydalı olacaktır. yapanların eline saglık umarım cıta yukselir daha iyileri gelir. 1
kadirakgun Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2014 Rıdvan kardeşim adam fileden aldığı sayıdan sonra robottan özür diliyor görmedin galiba :) 2
Hamza Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Mart, 2014 O değilde Robotun kullandığı ekipmanı bilen varmı? aynısını yaptırayım :)
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap