hüseyin Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 11 Mart, 2014 tahtası yınhe n 10 bh frıendshıp rtc 837 fh rapid soft almayı dusunuyorum fiyatı 120 lıra ne dersiniz yorumlarınızı bekliyorum:)
hüseyin Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Defansimda iyidir spinimde atagimda bi yardimci olursaniz sevinirim bu arada forumda bazilari kimi tirtikli lastiklerin yasklandigini soylemis acaba bu lastik yasak mi acil yardiminizi bekliyorum..
safa51 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Defansimda iyidir spinimde atagimda bi yardimci olursaniz sevinirim bu arada forumda bazilari kimi tirtikli lastiklerin yasklandigini soylemis acaba bu lastik yasak mi acil yardiminizi bekliyorum.. pütür alma sebebiniz nedir acaba??
hüseyin Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Putur deneyimini yasamak istiyorum
Rıdvan Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Bence evvela düz lastik deneyimini yaşamalısınz. 1
safa51 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 11 Mart, 2014 Putur deneyimini yasamak istiyorum haha oda iyiymiş.kolay gelsin size. çünkü pütürler yeni başlayan adam için uygun değildir alışmak çok antreman gerektirir. bence tahta falan güzel ama pütürü düz bir lastikle değiştirebilirsiniz. ayrıca tavsiye isteme bölümü burası değil. kurallara uyarsak çok daha güzel olur
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap