myrulezmyway Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 3 Mart, 2014 Bu turnuvada yabancı uyruklu oyuncular için bir kısıtlama var mıdır? Yüksek lisans öğrencileri bu turnuvaya katılabilirler mi? Yabancı uyruklu arkadaşlarımıza nasıl lisans çıkartacağız Cevaplarınız için teşekkürler
Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Yüksek lisans öğrencilerini bilmiyorum ama öğrenciler oynayabiliyor.
Bora Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 yabancı uyruklular katılabiliyor. herkes için nasıl lisans çıkarılıyorsa onlara da aynı şekildir herhalde. yüksek lisans katılamıyor diye duymuştum ama bu bilgiyi 2011 senesindeki turnuvada almıştık. yönetmelik değiştiyse bilemem.
Muhammet Donatbayan Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Sadece 1 yabancı uyruklu sporcu normal lisans çıkartabilir. Yüksek lisans konusunda bende emin değilim bizde biri oynamıştı ama aynı zamanda örgün öğretimde okuyordu. O nedenle normal olarak oynamıştı o.
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Cevaplarınız için teşekkürler
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Oğuzcan ben de yüksek lisans düzeyinde okuyan bir sporcu oynayamıyor diye biliyorum, Üniversiteler Spor Federasyonu'na bir yazı gönderin okuldan bilgi alma amaçlı, gri dönüş yaparlar abi
myrulezmyway Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Ben de oynayamıyor diye biliyorum ama emin olayım dedim. Rezalardan biri oynayamayacak aykut oynayamayacak bir ben kaldım geriye :)) artık antalyaya tatil yapmaya gideriz :))
smetmusti91 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 3 Mart, 2014 Ben de oynayamıyor diye biliyorum ama emin olayım dedim. Rezalardan biri oynayamayacak aykut oynayamayacak bir ben kaldım geriye :)) artık antalyaya tatil yapmaya gideriz :)) Fırat başkanı da ekleyin yedeğe
umur kartal Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2014 Eğer yüksek lisans öğrencileri katılsaydı herkesin hali yamandı okulda koreli penholder tutan bir amcamız var herkesi mahvediyor=)
Bora Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 4 Mart, 2014 Eğer yüksek lisans öğrencileri katılsaydı herkesin hali yamandı okulda koreli penholder tutan bir amcamız var herkesi mahvediyor=) 28 yaş sınırı var.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap