Osman safak Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2014 Oluşturma zamanı: 1 Mart, 2014 Uzun suredir tahtama lastik arıyorum orta mesafeden oyanarim aklim suanda tenergy 64de ama karar veremedim yardimci olursaniz sevinirim 1
Hamza Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2014 Lastik tahtaya göre değilde genelde oyun stiline göre seçilir ayrıca orta mesafeden oynarım demek çok genel olmuş! Orta mesafeden ne yapmaya çalışırsın?spin, kesik, topspin, fastspin ?? Lastikten ne istediğin önemli ; mesela ben iyi çeksin isterim her topa spin vermeye çalışırım vs vs vs...
Hamza Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Daha detaylı bilgi lazım şöyle atak yaparım böyle defans yaparım gibi, hem FH hem BH tarafı için
enerji05 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Hybrid wood kafa ağırlığı olan, sert yapılı ve düz atan hızlı bir tahtadır. Yumuşak ve hafif lastiklerle kombine edilirse daha dengeli olacak, kullanımı kolaylaşacaktır. Kolay gelsin.
Osman safak Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Rakibim servisi attiktan sonra kesik ve ardindn fh topspine kalkarim sonra backhand falan iste
Hamza Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Tihbar Evolution FX-P ( bende bu lastiği almayı düşünüyorum) / kontrolün iyi ve fiyat konusunda sıkıntın yok ise Tenergy 05 ve 05Fx
Osman safak Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Teenergy 64 backhand alsam 05 forhand alsam olyr dimi fiyatta sıkıntı yok
Hamza Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Tenergy 64 hiç denemedim ama 05 ve 05fx iyi
Osman safak Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 2 Mart, 2014 Backhand icin iyi olabilir diye düşünüyorum yumusak ve cok atan bi lastik
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap