safa51 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2014 Oluşturma zamanı: 28 Şubat, 2014 Eskiden bir model helikopterci olarak surekli yaptığım bişeydi yurtdışından sipariş,şimdide yapmak istiyorum fakat masa tenisinde sitelerle alakalı bilgim yok. Benim için onemli olan free shipping olmasi tabi boyle bi olasilik varsa. Bildiginiz kaliteli,guvenilir siteleri yazarsaniz sevinirim Not:eski konulari inceledim konulari acan insanlar bile misafir olarak gozukuyor sitelerde epey degisiklik olmus olabilecegnden konuyu acma geregi duydum.
Pesymace Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2014 ben şu ana kadar tüm ekipmanlarımı ebay'den aldım, gelme süresi biraz uzun olabiliyor (2 - 4 hafta) ama en uygun fiyatlar orada diyebilirim. Ayrıca free shipping ile yollayan baya satıcı var.
safa51 Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 1 Mart, 2014 Www.tabletennis11.com Tim's table tennis Dandoy sports Gibi siteker guv3nilur ve girece ucuz. Tt11 benim favorim insan euronun 2tl olduğu günleri hatırlayınca içten içten içe bi aah ediyor :)
Misafir Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 6 Mart, 2014 tabletennis11 den aldım çok iyi ve hızlı kargo 3 gün sonra türkiyedeydi. bir hafta olmadan diyarbakırda teslim. 50€ üzeri kargo bedava ayrıca mail listesine üye ol anında 10 € indirim. dandoydan lastik almayın hele kampanyalı sakın stiga magna 2 ts aldım bayat çıktı ama tahtalar kampanyadaysa alınır kargo uzun sürüyor...
safa51 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2014 tabletennis11 den aldım çok iyi ve hızlı kargo 3 gün sonra türkiyedeydi. bir hafta olmadan diyarbakırda teslim. 50€ üzeri kargo bedava ayrıca mail listesine üye ol anında 10 € indirim. dandoydan lastik almayın hele kampanyalı sakın stiga magna 2 ts aldım bayat çıktı ama tahtalar kampanyadaysa alınır kargo uzun sürüyor... herseyimi burdab siparis ettim. Iki ayri kargo olarak siparisbettim indirimden yararlanabilmek icin ayakkabilar kargoya verilmis ama diver paket hala hazirlaniyor ama bence yinede hizli ve kaliteli bi site guvenerek alabilir herkes. Paypala da gerek yok.
karpatlar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2014 Lastiğin bayat olduğunu nasıl anladınız, veya nasıl anlaşılır.
safa51 Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 7 Mart, 2014 Lastiğin bayat olduğunu nasıl anladınız, veya nasıl anlaşılır. gorunce anlarsiniz zaten
umur Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2014 Gönderim Zamanı: 9 Mart, 2014 birde bunun standartlarını söyleseydiniz ya.açıkçası yapıştırmadan anlaşılabileceğini pek düşünmüyorum 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap