Hamza Oluşturma zamanı: 20 Şubat, 2014 Oluşturma zamanı: 20 Şubat, 2014 Artısı ve eksisi ile her iki lastik hakkında BH için değerli görüş ve yorumlarınıza ihtiyacım var. Şimdiden tşkler...
karpatlar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Artısını eksisini boş ver. Evolution serisi en çok beğenilen lastiklerdendir. Her ikisini de al çevir çevir oyna. B.Düzü Kültür Merkezinde Mehmet bey MX-P kullanıyor. Fh için çok beğendim. Karşılaşırsanız dene istersen.
Hamza Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 :) ben 1 tane alacağım almışkende değerlendirmelere göre kendim için daha uygun olanını alayım diye düşündüm, teşekkür ederim Cemal abi. Mehmet bey ile karşılaşırsam ricada bulunurum.
karpatlar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Yanlış söylemişim mx-p İbrahim beyde var (Almanca öğretmeni).
safa51 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 bende el-p var medium sertlikte bi lastik. orta mesefaden çok rahat spin ve şutlar çekilebiliyor ben forhandimde kullanıyorum ve çok memnunum Hamza sen olduğunu şimdi gördüm :) bide abi bu masa tenisi.com u arayıp sorsan bence artılarını eksilerini söylerler onlar deniyorlar genelde gelen lastik ve raketleri.
Hamza Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Teşekkür ederim Safa, arayıp bilgi alacağım
Emre İmamoğlu Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2014 Bana göre o seride en dengeli lastik EL-P.
Hamza Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 22 Şubat, 2014 BH'den oyunu açmak , bir dolu bir boş loop yaparak rakibi hataya zorlamak. Defansif olarakta aktif blok üzerine oyunumu geliştirmeye çalışıyorum. Fx-P daha uygun olur diye düşünüyorum, ama sadece düşünüyorum, satıcı değilde kullanıcı yorumları bence en doğru olanı.
59serhat Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2015 Gönderim Zamanı: 18 Mart, 2015 Bir abim timo boll alc ile çift taraf el-p kullanıyor safanın tespitine katılıyorum.
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap