Bilal OLGUN Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2014 3.50 de ki harekete bayıldım Abi, paylaşım için teşekkürler 2
karpatlar Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 18 Şubat, 2014 Dünya şampiyonasından bile daha keyifli.Teşekkürler
bellek Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2014 Kel kafalı defansçı müthiş solak ama arada sırada sağ eli ile atak yapıyor.. Kel olmasına kel de birde üstüne fakir...ayağında ayakkabı bile yok.... Yalınayak başı kabak dedikleri bu işte...Her söz boşuna ürememiş... Bu keli bizim Bayrampaşada ki çivili parkede oynatacaksın ki bir daha ayakkabısız oynuyor mu... Kıskançlıktan kele amma laf çaktım....Adam solak ama sağ eli ile oynasa beni perişan eder.. Güzel bir video..Teşekkürler hocam.. 5
enerji05 Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 20 Şubat, 2014 Kel kafalı defansçı müthiş solak ama arada sırada sağ eli ile atak yapıyor.. Kel olmasına kel de birde üstüne fakir...ayağında ayakkabı bile yok.... Yalınayak başı kabak dedikleri bu işte...Her söz boşuna ürememiş... Bu keli bizim Bayrampaşada ki çivili parkede oynatacaksın ki bir daha ayakkabısız oynuyor mu... Kıskançlıktan kele amma laf çaktım....Adam solak ama sağ eli ile oynasa beni perişan eder.. Güzel bir video..Teşekkürler hocam.. Hakkaten yalınayakmış, siz söyleyince farkettim :) Ayak tabanları su toplamıştır oyundan sonra. Bir daha ayakkabı giymemeye de tövbe eder herhalde. 1
enerji05 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 İstek üzerine pütürcü abinin bir videosunu daha koydum :) 4
karpatlar Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 21 Şubat, 2014 İlk sette raketi V.Pavloviç gibi epey çevirmiş ve seti almış. Sonraki setlerde raketi çevirmesi gerektiği aklına gelmemiş galiba :) 1
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap