ezquero33 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2014 Oluşturma zamanı: 12 Şubat, 2014 3 sorum var sizlere.. 1- servisi istedigim yerden atabilirmiyim,masanin gerisinde mi durmak zorundayim filenin yanina gidip ordan atsam olmazmi? 2- karnimin massya degmesi kural ihlali midir? 3- servisler kacar kacar atilir?
m1461 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 12 Şubat, 2014 1- Olmaz 2- Evet 3- İkişer ikişer :)
ezquero33 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Daha açıklayıcı cevap verecek varmı videolarda karınlarının masaya değdiğini görüyorum? ve ilk soruyuda detaylı cevaplandırısanız servisi 5 metre geriden atabilirmiyim mesela?
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 masanın enine olan beyaz çizgiyi geçmediğiniz sürece istediğiniz yerden atabilirsiniz. masayı hareket ettirmediğiniz sürece sorun yok diye biliyorum.
Rıdvan Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Servisi masanin yanlarından taşmayacak sekilde, topu tuttugunuz avucunuz düz şekilde açık olacak şekilde, elinizden en az 16 cm havaya atarak ve topu havaya attıktan sonra topu attığınız yani raket olmayan eliniz filenin her iki kenar diregi ile top arasında kalmayacak şekilde kullanmalısınız. Masaya göbek el kol bacak vs. Teması masanın yerini değiştiriyor ise faul degistirmiyor ise değil. Not: yanlış ve eksiğim var ise düzeltme yapana teşekkür.
kesifci82 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Ufak bir düzeltme raket tutmayan elimizin kesinlikle masaya değmemesi gerekli.
şükrü gül Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Benim bildiğim kadarıyla topun elden 16 cm yukarı çıkması zorunlu değil, sadece top aşağıya düşmeye başladıktan sonra vurulması yeterli. Bunu okul turnuvalarında bir hakemden öğrenmiştim.
efkanevkuran Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 13 Şubat, 2014 "Servis atacak oyuncu topa falso vermeden topu dik veya dike yakın şekilde avuç içinden yukarıya doğru en az 16 cm yükselecek ve düşecek şekilde atacaktır. Top yükselme ve düşme süresinde vuruş yapılıncaya kadar hiç bir şeye değmeyecektir." masatenisi.org
Rıdvan Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 14 Şubat, 2014 Benim bildiğim kadarıyla topun elden 16 cm yukarı çıkması zorunlu değil, sadece top aşağıya düşmeye başladıktan sonra vurulması yeterli. Bunu okul turnuvalarında bir hakemden öğrenmiştim. 16 cm şart yoksa Çinlilerden ne servisler görürdük... 1
ezquero33 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2014 Servisi masanin yanlarından taşmayacak sekilde, topu tuttugunuz avucunuz düz şekilde açık olacak şekilde, elinizden en az 16 cm havaya atarak ve topu havaya attıktan sonra topu attığınız yani raket olmayan eliniz filenin her iki kenar diregi ile top arasında kalmayacak şekilde kullanmalısınız. Masaya göbek el kol bacak vs. Teması masanın yerini değiştiriyor ise faul degistirmiyor ise değil. Not: yanlış ve eksiğim var ise düzeltme yapana teşekkür. Masa yanlarından taşmayacak şekilde derken?
ezquero33 Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2014 Yazar Gönderim Zamanı: 15 Şubat, 2014 Servis başlangıcında top, servis atacak olan oyuncunun serbest elinin açık olan avuç içinde, masa seviyesinin üzerinde ve uç noktasının gerisinde olacak şekilde, sabit olarak duracaktır. Yazıyor. Elim ucun gerisinde ama gövdem masanın kenarında olsa olur mu?
Rıdvan Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 17 Şubat, 2014 Servis başlangıcında top, servis atacak olan oyuncunun serbest elinin açık olan avuç içinde, masa seviyesinin üzerinde ve uç noktasının gerisinde olacak şekilde, sabit olarak duracaktır. Yazıyor. Elim ucun gerisinde ama gövdem masanın kenarında olsa olur mu? Servis atarken gövden masanın yan tarafında olabilir. Raketle servis için topa masanın yanında yada masa üzerinde vuramazsın serviste raketin topa temas noktası masanın gerisinde olmak zorunda.
pasam2012 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2014 Gönderim Zamanı: 24 Şubat, 2014 16 cm olayi degisik geliyor biraz bana
Recommended Posts
Hesap oluşturun veya yorum yazmak için oturum açın
Yorum yapmak için üye olmanız gerekiyor
Hesap oluştur
Hesap oluşturmak ve bize katılmak çok kolay.
Hesap OluşturGiriş yap
Zaten bir hesabınız var mı? Buradan giriş yapın.
Giriş Yap